52-річна зірка "Карткового будиночка" Робін Райт вийшла заміж за молодшого на 20 років красунчика

52-річна зірка "Карткового будиночка" Робін Райт вийшла заміж за молодшого на 20 років красунчика

Фото: Getty Images

Зірка пов’язала себе путами шлюбу з менеджером Saint Laurent зі зв'язків з VIP-громадськістю.

Голлівудська акторка Робін Райт, відома багатьом за грою у серіалі "Картковий будиночок", офіційно розпрощалася з несімейним життям.

52-річна зірка стала законною дружиною 32-річного менеджера Saint Laurent зі зв'язків з VIP-громадськістю Клемента Жироде.

Закохані не стали робити гучної події зі свого весілля, і організували його лише для найближчих у затишному місці. Локацією для свята пара обрала комуну Ла-Рош-сюр-ле-Бюї на південному сході Франції.

Робін Райт та Клемент Жироде / Фото: Getty Images

Донька Райт, 27-річна Ділан Пенн, у своєму Instagram виклала відео зі свята мами і підписала його: "Весільний настрій".

 

Weddin vibes

Публикация от Dylan Penn (@iamdylanpenn)

Судячи з кадрів, які з’явилися у Мережі, наречена була одягнена у довгу білу сукню і босоніжки на плоскій підошві, а її коханий віддав перевагу білій сорочці, жилету і штанам.

Зауважимо, що Робін Райт та Клемента Жироде вперше побачили разом 2017 року на Тижні моди у Парижі. Пізніше їх заскочили за поцілунками під час відпочинку у Парижі.

Для Робін Райт це третій шлюб. У 1986-1988 роках Райт була заміжня за актором Дейном Візерспуном, з яким познайомилася під час знімань у "Санта-Барбарі". Другим чоловіком Робін був актор Шон Пенн. У екс-подружжя є спільна донька Ділан.

Повʼязані теми:

Наступна публікація