58-річний Антоніо Бандерас вперше розповів, як пережив інфаркт

58-річний Антоніо Бандерас вперше розповів, як пережив інфаркт

Фото: Associated Press

Серцевий напад став "переломним моментом" у житті актора.

Відомий іспанський актор Антоніо Бандерас, який нещодавно поміркував про бажання стати письменником, розповів, як два роки тому пережив інфаркт.

У відвертому інтерв'ю виданню Sunday Times 58-річна зірка "Зорро" зізнався, що 2017 року він відчув біль в грудях після чергового тренування і був доправлений до лікарні. Як пізніше з'ясувалося, це був серцевий напад, який за словами актора, став "переломним моментом" в його житті. Він заявив, що ті дні змінили його життя.

"Це був переломний психологічний момент. Цей випадок змінив мене. Я, як і багато хто, хто пережив інфаркт, почав старанніше працювати і доводити, що можу ще багато чого. Тому я вирішив створювати більше цікавих кіноробіт", - зазначив Бандерас.

Антоніо також зізнався, що його життя не була ідеальним, але псля пережитого він вирішив присвятити себе тому, щоб бути чесним з собою і оточенням.

"Наступного року мені виповнюється 60, і я зрозумів, що в житті настає момент, коли необхідно бути чесним. Я йду по життю з багажем власних помилок, і від них нікуди не дітися, але можна змінитися зараз і стати краще", - зауважив актор.

Фото: instagram.com/antoniobanderasoficial

Також зірка зазначив, що не варто вважати себе особливим, оскільки з кожним може трапитись біда.

"Це небезпечно. Ти починаєш думати, що ти особливий, але це не так. З тобою може статися все те ж саме, що і з іншими", - підсумував іспанець.

Нагадаємо, цьогоріч Антоніо Бандерас був відзначений Золотою пальмовою гілкою Канського кінофестивалю у номінації "найкраща чоловіча роль" за гру у фільмі "Біль і слава". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація