66-річний Денніс Квейд одружився з молодшою на 39 років коханою

66-річний Денніс Квейд одружився з молодшою на 39 років коханою

Фото: Getty Images

Також актор прокоментував різницю у віці з Лорою Савоя.

Голлівудський актор Денніс Квейд на початку літа попрощався з холостяцьким життям та одружився із 27-річною коханою.

Попри те, що весілля відбулося 2 червня, розповісти громадськості радісну новину молоде подружжя вирішило лише зараз.

Тож, обраницею Квейда стала Лора Савоя, яка на 39 молодша від 66-річного актора. Більше того, Лора на рік молодша за старшого сина зірки Джека. Втім, суттєва різниця у віці аж ніяк не бентежить молоде подружжя, йдеться у виданні People.

Це питання просто ніколи не виникає. Ми немов існуємо поза часом, що не відчуваємо його. Ми партнери по життю. Між нами любов. А любов іноді може здивувати тебе самого.

поділився актор

Крім того, Денніс розповів про день, коли пара вперше зустрілася. Так, за словами актора, вони побачилися в травні минулого року на бізнес-зустрічі. Тоді між майбутнім подружжям виникло кохання з першого погляду.

Фото: Getty Images

За пів року закохані оголосили про заручини. Квейд і Савоя мали одружитися в квітні на Гаваях. Втім, весілля довелося перенести через коронавірус. Так, Денніс і Лора пішли під вінець 2 червня в Санта-Барбарі.

Мені просто подобається Лора як людина. Її характер, її розум і, звичайно ж, її краса. А також - її точка зору на те, що відбувається в світі. А ще ми обидва християни, і мені здається, з самого початку бог вів наші стосунки. І саме віра стала головним фундаментом цього роману!

додав Квейд

Зауважимо, для Денніса Квейда це вже четвертий шлюб. Так, актор був одружений з Пі Джі Солсо, потім – з Мег Раян. У цьому шлюбі народилася перша дитина Денніса, син Джек Генрі Квейд. Втретє знаменитість пішов під вінець з Кімберлі Баффінгтон, і в цьому шлюбі народилися близнята Зої Грейс і Томас Бун. Для Лори шлюб з Квейдом став першим.

Повʼязані теми:

Наступна публікація