67-річна Лайма Вайкуле розповіла про тривалу депресію: "Боялася усього"

67-річна Лайма Вайкуле розповіла про тривалу депресію: "Боялася усього"

Фото: instagram.com/laima_vaikule_official

Також зірка прокоментувала дует з MONATIK.

Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле розповіла про тривалу депресію через карантин.

Так, у програмі "Світське життя" виконавиця поділилася, поки не вакцинувалася у квітні, була в дуже пригніченому стані. Пандемія тиснула на Вайкуле, вона дуже боялася захворіти та сумувала за подорожами.

"Я боялася вакцинуватися, захворіти, боялася усього. Це такий страшний момент і тому я була в депресії. А потім я зібралася, пішла, зробила укол і все. У мене 48 годин боліла рука і все. У мене є паспорт, я уже всюди можу їхати, можу повернутися до життя! Це таке щастя! Страх зник", – поділилася знаменитість.

Також Вайкуле прокоментувала дует із українським мультиартистом MONATIK. Так, рік тому зірки записали пісню "УВЛИУВТ на улице Пикадилли". Як пісню, так і кліп, вони знімали у різних країнах. Лише нещодавно співаки вперше разом виступили на сцені "Вечірнього кварталу".

"Щойно ввечері я зайшла до репетиційної зали, Діма із соняшниками так красиво зустрів. Балет FREEDOM, усі такі рідні. Я не знаю, хто більше мріяв – Діма, чи я. Коли я його вперше побачила, зрозуміла, що це такий незвичайний, неймовірний музикант. Тому, я теж мріяла разом заспівати. Коли мені зателефонували від Діми і запитали, чи згодна я заспівати дует, я жодної хвилини не думала: "Так, звичайно! Мені цікавий будь-який експеримент, а ще й з талановитою людиною". Це ж щастя", – поділилася зірка.

Чому Лайма Вайкуле переживала депресію

Чому Лайма Вайкуле переживала депресію

Нагадаємо, раніше Лайма Вайкуле поділилася секретом міцних стосунків, тривалістю 46 років. Співачка почала зустрічатися із Андрієм Латковським у 19 років.

Повʼязані теми:

Наступна публікація