7-річний учасник "Маленьких гігантів" спародіював Осадчу, Кличка та Ляшка

7-річний учасник "Маленьких гігантів" спародіював Осадчу, Кличка та Ляшка

Євген Лебедин спародіював Катерину Осадчу

Євген Лебедин з команди Дантеса вразив своїм талантом.

Національне дитяче талант-шоу "Маленькі гіганти" на телеканалі "1+1" наближається до чвертьфіналу.

Маленькі учасники проекту від ефіру до ефіру відкриваються з абсолютно несподіваних боків для глядачів і навіть для власних батьків, удосконалюючи свої таланти завдяки роботі з викладачами з вокалу, хореографії та акторської майстерності.

Так, 11-річний "діамант" з Шаргорода Саша Подолян з команди Ірми Вітовської вразив суддів "Маленьких гігантів" оперним виконанням хіта Кузьми Скрябіна "Танець пінгвіна", вперше на шоу отримавши всі десятки.

А ось учасник команди Володимира Дантеса Женя Лебедин розсмішив глядачів і суддів Наталю Могилевську, Олену Шоптенко і Юрія Горбунова пародією на Катю Осадчу, Віталія Кличка, Юлію Тимошенко і навіть Олега Ляшка.

Коли у Жені Юрій Горбунов запитав, що б він зробив, якби став президентом, хлопчик відповів:

"Президент повинен любити людей. Якби я був Президентом, я б зробив так, щоб війни не було".

На жаль, за сумою балів за виступи учасників, а також зароблених у "битві за життя", проект покинули "ангели Фреймут", як самі себе називали підопічні Ольги Фреймут, - Саша Жовтягіна (оригінальний жанр), Еріка Мустяце (вокал), Єва Усова та Настя Білоус (хореографія).

"Дякую всім, хто був сьогодні з нами. Бачити дитячі сльози - дуже боляче. Але у мене дівчача команда, і кожна з її учасниць – королева. А королеви мають бути готові до всього, в тому числі і до поразки. І виходити з неї з гордо піднятою головою", - сказала Ольга.

Нагадаємо, наступний ефір "Маленьких гігантів" - чвертьфінал проекту, в якому за право продовжити боротьбу в битві дитячих талантів боротимуться команди Ірми Вітовської, Володимира Дантеса, Насті Каменських та Володимира Горянського.

Дивіться дитяче талант-шоу "Маленькі гіганти" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація