70-річна Ніна Матвієнко вразила фізичними вправами у спортзалі

70-річна Ніна Матвієнко вразила фізичними вправами у спортзалі

70-річна Ніна Матвієнко вразила фізичними вправами у спортзалі

Народна артистка займається альтернативним фітнесом.

Співачка, народна артистка України Ніна Матвієнко 10 жовтня відсвяткувала 70-річний ювілей, йдеться у "Світському житті".

Та, попри поважний вік, Ніна Митрофанівна активно займається спортом. Артистка відвідує заняття з альтернативного фітнесу і продемонструвала, як робить фізичні вправи.

За словами співачки, вона тренується майже місяць. До занять спортом додалася ще й дієта.

"Просто що їм то й їм. У нас в хаті так заведено, що повинно бути багато салату. Каша гречана повинна бути, менше м’яса", - пояснила Ніна Митрофанівна.

Також зірка поділилася секретом довголіття стосунків з чоловіком, з яким виконавиця разом вже 46 років.

Секрети краси від Ніни Матвієнко

Секрети краси від Ніни Матвієнко

"До цього ми три роки зустрічалися, все невинно було, поки штампу не буде. Не дай бог щось так спеціально робити, ні. У нас якось так всі люди творчі, ми як німці живемо. Як моя мама в селі жила. У нас дуже весело", - сказала Матвієнко.

Артистка згадала, як її донька Тоня Матвієнко починала співати.

"Найцікавіше, що Тоня до трьох років мовчала, не співала, а потім як випалила оце. Вона першу пісню співала Алли Пугачової, бо я вдома не співала. Вона не чула моїх пісень. У нас і техніки не було. Згадайте, яка бідність була за радянської влади. Ніяких магнітофонів, нічого не було у хаті", - пригадала Ніна Митрофанівна.

Ніна Матвієнко з маленькою донькою Тонею

Ніна Матвієнко з маленькою донькою Тонею

Разом з тим зірка зізналася, що є одна молода виконавиця на українській сцені, від якої вона у захваті.

"Христина Соловій дуже цікава саме в цих лемківських розпівах. Хоч вона сама галичанка, але вона так цікаво їх виспівує, повторити її дуже важко. Інтуїція у неї хороша, природа дуже хороша", - зауважила Матвієнко.

Розповіла народна артистка України й про свого сина, як пішов у ченці і поділилася, як у неї складаються стосунки з ним.

"Нормально. Він же художник по природі. Закінчував академію художню і він мріяв, що буде розписи робити, а вийшло все з іншого боку, його зробили просто робочою людиною. Коту під хвіст вся його наука. Зараз він залишив монастир, але залишився монахом", - поділилася Матвієнко.

Ніна Митрофанівна зізналася, що у свій ювілей має багато мрій.

"Хочу дочекатися від молодшої онуки, щоб її ще заміж віддати. У мене багато мрій. Я хочу, щоб син другий одружився, цей дав обітницю, він не може одружитися, він монах. Мрію, щоб син другий одружився і я дочекалася онуків. Бо для мене нагорода у цьому житті – це продовження мого роду", - підсумувала зірка.

Нагадаємо, що у день народження Ніни Матвієнко у Києві відкрили іменну зірку на честь народної артистки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація