82-річного Армена Джигарханяна екстрено госпіталізували просто з театру

82-річного Армена Джигарханяна екстрено госпіталізували просто з театру

Армен Джигарханян

Артиста забрала "швидка" у ніч з середи на четвер.

Останнім часом радянська зірка Армен Джигарханян, який нещодавно розлучився з молодою дружиною, не на жарт турбує шанувальників станом свого здоров’я.

Так, у ніч проти четверга Армена Борисовича екстрено госпіталізували з його театру до Пироговської лікарні у Москві з діагнозом "гіпертонічний криз".

"У лікарів також є підозри на невралгію і що артист підхопив вірус", - повідомило джерело в медичних колах, пише StarHit.

Близький друг Джигарханяна Артур Согомонян розповів журналістам, що 82-річний актор на стан здоров’я останнім часом не жалівся, за новорічні свята відпочив і перебував у чудовій формі. Госпіталізація Армена Борисовича, сказав Согомонян, стала для всіх несподіванкою.

Нагадаємо, що у листопаді у ЗМІ зявилася інформація, що Джигарханяна госпіталізували у критичному стані до однієї з московських клінік.

Про це журналістам повідомила прес-секретар Московського драматичного театру імені Джигарханяна Наталія Корнєєва. За її словами, у 82-річного Армена Борисовича з'явилися серйозні ускладнення на тлі цукрового діабету.

Повʼязані теми:

Наступна публікація