84-річний Краско розповів про першу шлюбну ніч із 24-річною дружиною

84-річний Краско розповів про першу шлюбну ніч із 24-річною дружиною

Краско одружився на молодичці / Фото: kp.ru

Окрім того, артист уже знає, де проведе медовий місяць.

Резонансне весілля 84-річного російського актора Івана Краско з 24-річною екс-студенткою Наталею Шевель стало найобговорюванішою подією в шоу-бізі за останні декілька днів.

Однак новоспеченого чоловіка зовсім не бентежить, що говорять злі язики. Натомість Краско вже планує медовий місяць із дружиною, а також поділився де проведе першу шлюбну ніч.

"Де? Та в кімнатці, в старій квартирі, де жили ще з Андрійком, його мамою, Кірою Василівною, навіть бабцею, Марією Олександрівною. Святі люди були", - сказав актор, пише "Комсомольская правда".

А от романтичну подорож закохані планують провести в Італії. І не просто так. За словами Краска, його Наталія є шанувальником поета Йосипа Бродського і мріє відвідати його могилу.

Краско одружився на молодичці / Фото: kp.ru

А от поспішати з дітьми молоде подружжя не хоче. 24-річна Наталія так і пояснила, що раптом щось станеться із її Іваном, "оскільки всі ми під Богом ходимо".

"Дитина - це дуже серйозно. Заводять дітей, коли розуму бракує. Нічого не варто завагітніти, народити, це простіше простого. Але я добре розумію, що я і кота не можу завести. Дуже хочу кота, обожнюю тварин. Але свого житла немає. А тут дитину! А якщо, не дай Бог, що з Іваном Івановичем? Ми всі під Богом ходимо. Я не хочу його ховати завчасно, але очевидно, що він піде раніше. Хоч і обіцяв мені сім років", - прокоментувала Наталія.

Повʼязані теми:

Наступна публікація