"Абсолютне відкриття та щастя": Джамала розповіла про участь у шоу "Голосі. Діти"

"Абсолютне відкриття та щастя": Джамала розповіла про участь у шоу "Голосі. Діти"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Співачка поділилася враженнями від знімань у проекті і материнства.

У неділю 26 травня о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться довгоочікувана прем'єра дитячого вокального проекту "Голос. Діти".

П'ятий сезон обіцяє відкрити глядачам великих маленьких зірок з неймовірними голосами.

Напередодні прем'єри зоряний тренер проекту і молода мама Джамала поділилася з читачами видання "Теленеделя" враженнями від знімань у проекті і нової для себе ролі мами.

Співачка, яка вже була наставником на проекті "Голос країни", зазначила, що участь у "Голосі. Діти" для неї абсолютно новий бентежливий досвід і інший рівень відповідальності.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Коли до тебе в команду приходять дорослі люди зі своїм життєвим і творчим досвідом, авторитетом, кар'єрою — це одне. У мене в команді, наприклад, були Ірина Федишин, яка збирає НПМ "Україна", і народна артистка Алла Кудлай. Це такий рівень учасників, в розмові з якими підбираєш слова, — так, щоб вони ніби були нарівні з іншими, але не образилися на критику. А діти приходять без "багажу", артистичних зажимів і комплексів, абсолютно відкриті для будь-яких пропозицій. Вони ніколи не говорять: "Цю пісню я виконувати не хочу. Я її не відчуваю" або "Співати композицію невідомих андеграундних артистів мені не підходить за статусом". Навпаки — кожну мою пораду з вдячністю приймають", — поділилася Джамала.

Молода мама відповіла також і на запитання про те, як її змінило народження сина.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Я полюбила ранок. Це особливий час доби, він завжди виходить дуже домашнім. У нас уже склався цілий ритуал: катаємо Еміра на дитячій машинці, годуємо, показуємо йому трихвилинний мультик, збираємо на гімнастику", - розповіла Джамала.

Нагадаємо, Джамала представила кліп на англомовну композицію Solo, який знімала у маєтку графині Уварової.

Повʼязані теми:

Наступна публікація