Ада Роговцева зізналася, що Янукович неодноразово пропонував їй випити разом

Ада Роговцева зізналася, що Янукович неодноразово пропонував їй випити разом

Роговцева згадала, як Янукович хотів із нею випити / Фото: facebook.com/k.rusanivsky

Акторка зауважила, що бруд, який після себе лишив Янукович, "ще чистити і чистити".

Українська акторка театру і кіно Ада Рговцева, на яку в Росії несподівано відкрили кримінальну справу, ніколи не приховувала що була в опозиції до Віктора Януковича.

За словами Ади Миколаївни, бруд, який після себе лишив Янукович, країні ще доведеться "чистити і чистити".

"Майдан особисто для мене виправдовується тим, що ми прибрали цю погань. Хоча, звичайно, бруд, який він уособлював, ще чистити і чистити. Власне, те, що я назвала б радянською спадщиною. Це схематизм мислення. Відсутність культури. Примітивізм в освіті, в світогляді. Ми ж зіштовхуємося з цим повсюдно", - сказала Роговцева в інтерв'ю виданню "Апостроф".

Також Ада Миколаївна згадала, як Янукович неодноразово пропонував їй випити разом. Скоріше за все, хотів заслужити прихильність артистки, однак так і не вийшло.

"Я була в страшній опозиції до Януковича, і раптом він до мене підходить на якомусь урядовому бенкеті: "Давайте вип'ємо". Відповідаю: "У мене печінка болить. Я зараз не п'ю". Минає рік. Знову якийсь прийом. Він знову з чаркою: "Ну що, у вас печінка пройшла?". - "Так, але тепер нирки захворіли". Так і не випили разом", - розповіла Ада Миколаївна.

Нагадаємо, у вересні Ада Роговцева разом із донькою зіграла у виставі для бійців АТО. Артистки відвідали десантників у зоні Антитерористичної операції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація