"Аферист і брехун": екс-менеджерка Девіда Аксельрода шокувала історією про нього

"Аферист і брехун": екс-менеджерка Девіда Аксельрода шокувала історією про нього

"Аферист і брехун": екс-менеджерка Девіда Аксельрода шокувала історією про нього

Фото: instagram.com/david__axelrod

За словами колишньої помічниці, артист не просто так змінив псевдонім.

Співак Девід Аксельрод, який раніше був Володимиром Ткаченком і змінив псевдонім рік тому, за словами його колишньої помічниці, зробив це не просто так.

На сторінці у Facebook колишня менеджерка виконавця Анжеліка Буркіна лишила емоційний пост, у якому назвала Аксельрода "аферистом і брехуном".

"Ви гадаєте, що Ткаченко змінив псевдонім на честь улюбленого і безвісти зниклого дідуся? Нісенітниця! Причина більш прозаїчна. Я багато років мовчала, але тепер прийшов час відкрити очі на цього афериста і брехуна. Багато в шоу-бізі знають, що, співпрацювали ми з Володимиром / Девідом протягом н-ї кількості років, а також під час його участі в шоу "Х-фактор" і "Танці з зірками". Ви ж розумієте, працювати з артистом справа витратна: запис пісень на студії, реєстрація авторського права, знімання кліпу пісні "Тебя выбираю", костюми для виступів, покупка гітари Taylor, на все це ми з Володимиром тоді брали гроші у борг, які він повинен був повернути після телепроєкту "Х-фактор". Йдеться про 10 тисяч доларів – це те, що ми встигли оформити документально, насправді витрачено на нього було набагато більше! За мірками шоу-бізнесу це начебто, дрібниці, але тим не менш, це гроші, а їх потрібно повертати!" – написала Буркіна.

Згадала у своєму дописі експомічниця і теперішню продюсерку та дружину Аксельрода Олену Мозгову.

"Після закінчення чергового талант-шоу, коли вже було отримано певний рівень медійності, хлопчикові різко зірка шибанула і одразу ж на горизонті намалювалася продюсер О. Мозгова. І вклала вона в голову артиста чудову думку, що він вже "велика зірка, у якої навіть супер-пупер продюсер вже є" і гроші ніякі нікому повертати він не повинен. При цьому у новоспеченого тандему вистачило нахабства "крутити" створені нами пісню і кліп де тільки можна, і зневажати священне авторське право як завгодно, поки я це не припинила судовими позовами", - поділилася експомічниця виконавця.

Анжеліка написала, що "була хорошою для Девіда" поки допомагала з проєктами і фінансувала його діяльність.

"Але щойно я зажадала повернути борг, різко стала поганою! Проза життя ... .І доки Володимир мучився в творчих поривах, кредитори вже розмахували судовими рішеннями про стягнення боргів. Ось тут і прийшла в голову "великого" артиста чудова думка змінити ім'я, все тривіально просто ... щоб борги не повертати. Оцініть красу гри! Не просто творчий псевдонім змінив, а все по дорослому ... .. ПІБ в паспорті ... ..як із чистого аркуша. І вуа-ля, тепер він - Девід Аксельрод (гроші брав Ткаченко, а зараз ім'я змінив - вже інша людина)! Оплески артисту!" – розповіла Буркіна.

Вона також звернулася до підписників і попросила під час сьогоднішнього прямого ефіру другого півфіналу нацвідбору на "Євробачення-2020", де братиме участь Девід Аксельрод, не голосувати за нього.

"Друзі, проголосуйте в цьому півфіналі національного відбору за того, кому дійсно необхідна участь в пісенному конкурсі "Євробачення" в Роттердамі, за того, хто зараз на початку шляху, але із перспективою і величезним бажанням розвиватися в своїй творчості і дивувати глядача, за того, хто гідно, а не задля самомилування, представить Україну на європейському конкурсі!".

Нагадаємо, що у січні 2019-го співак Володимир Ткаченко повідомив, що взяв собі псевдонім Девід Аксельрод. Співак змінив також ім'я та прізвище у паспорті. Як пояснила дружина Девіда Олена Мозгова, таке прізвище було у діда Девіда.

Повʼязані теми:

Наступна публікація