Ахтем Сеітаблаєв назвав причину розлучення з дружиною і розповів про напружені стосунки з донькою

Ахтем Сеітаблаєв назвав причину розлучення з дружиною і розповів про напружені стосунки з донькою

Ахтем Сеітаблаєв / Фото: скриншот з відео

Режисер відверто заговорив про особисте.

Відомий український режисер та актор Ахтем Сеітаблаєв вперше назвав причину розлучення з другою дружиною і розповів про відсутність стосунків з молодшою донькою.

Знаменитість оголосив про розрив з продюсеркою Іванною Дядюрою в жовтні 2021 року. В інтерв'ю Славі Дьоміну режисер зізнався, що вони з тоді ще дружиною просто заполонили життя одне одного. Окрім того, Сеітаблаєв зізнався, що захопився іншою та закохався в неї.

"Я думаю, що стосунки дійшли до такої стадії, коли нас надто багато стало в житті одне одного, ми ж і працювали разом. Напевно, можна назвати, що ми набридли одне одному. А потім, коли ти захоплюєшся, закохуєшся в іншу людину, навіть якщо тобі так здається…" – поділився режисер.

Ахтем Сеітаблаєв із другою дружиною / Фото: скриншот з відео

Ахтем Сеітаблаєв каже, що робив усе можливе, щоб після розриву залишитися в нормальних стосунках. Утім, цього досягти не вдалося. Найприкріше йому, що через розлучення страждають діти. Та якщо після розриву з першою дружиною режисер має чудові стосунки зі спадкоємцями, то в цьому разі – ні. Сеітаблаєв зізнається, що наразі в нього немає жодного спілкування з молодшою донькою, через що йому неабияк прикро.

"Наш розрив з дружиною – це був достатньо свідомий крок з обох боків, але, як завжди, на жаль, найбільш постраждалими в цій ситуації опиняються діти. Якщо з першою дружиною ми через деякий час, сподіваюся, що тут так само вийде… Я першій дружині вдячний за те, що попри наш непростий розрив, все ж таки це не перетворилося на війну між дружиною та дітьми і батьком, який не з ними", – поділився режисер.

Ахтем Сеітаблаєв із першою дружиною / Фото: скриншот з відео

Ахтем Сеітаблаєв говорить, що наразі в нього немає жодних стосунків з молодшою донькою. Ба більше, коли режисер вітав Сафіє з днем народження, вона взагалі не відповіла. Режисер вважає, що донька ображена на нього через зраду. Втім, знаменитість сподівається, що їм вдасться відновити контакт і вибудувати взаємини.

"Стосунків з молодшою донькою, на жаль, зараз немає. Можливо, я був недостатньо наполегливим у проявах своєї любові до неї. Я дуже сподіваюся, що з молодшою донькою ми вийдемо на те, щоб часто, відверто, щиро спілкуватися. Поки що, на жаль, цього нема. Коли востаннє я вітав доньку з днем народження, мені не відповіли. Напевно, сильна образа. Думаю, що за зраду", – поділився режисер.

Ахтем Сеітаблаєв із молодшою донькою / Фото: скриншот з відео

Зазначимо, після розлучення з дружиною Ахтем Сеітаблаєв почав зустрічатися з молодшою на 20 років Мар'яною Боцвинюк, якій 2023 року навіть встиг освідчитися. Втім, у липні цього року режисер оголосив про їхній розрив і назвав причину.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація