Актори серіалу "Школа" несподівано завітали на останній дзвоник до учнів з Миколаєва

Актори серіалу "Школа" несподівано завітали на останній дзвоник до учнів з Миколаєва

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Зірки телесеріалу здійснили мрію юної дівчинки.

Сьогодні, 31 травня,  під час останнього дзвоника, актори культового серіалу "Школа" влаштували сюрприз учням міста Миколаєва.

Зірки телесеріалу несподівано завітали на урочисту лінійку однієї зі шкіл, аби привітати школярів із завершенням навчального року.

Поява акторів Яніни Андрєєвої, Олени Курти, Олександра Петренка, Ольги Шевченко, Марії Кондратенко та Христини Олексюк викликала в учнів бурхливі емоції. Вони не приховували здивування та гучно підтримували оплесками улюблених зірок серіалу.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Мрійте! Не зраджуйте своїм мріям ніколи! Довіряйте собі. Будьте щасливими і завжди обирайте сторону добра!", - побажала школярам Олена Курта, яка зіграла у серіалі директорку школи.

Після привітань актори разом заспівали пісню Анни Трінчер "Школа", яка після виходу серіалу стала справжнім гімном серед школярів.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Варто відзначити, на таку несподіванку зірок надихнула шестикласниця, яка напередодні свята написала в офіційному акаунті серіалу в Instagram. Дівчинка розповіла про свою давню мрію зустріти кумирів на останньому дзвонику в її школі.

Нагадаємо, нещодавно телеканал "1+1" попереджав про шахраїв, які оголосили псевдокастинг у серіал "Школа".

Повʼязані теми:

Наступна публікація