Акторки-бунтарки: знамениті жінки вийшли на марш проти політики Дональда Тампа

Акторки-бунтарки: знамениті жінки вийшли на марш проти політики Дональда Тампа

Фото: Reuters

У перших рядах протестувальниць були помічені Камерон Діаз, Дженніфер Лоуренс та Адель.

Америку сколихнув Марш жінок проти політики президента Дональда Трампа, присвячений першій річниці його президентства, йдеться у "Сніданку з 1+1".

У перших рядах бунтівниць були помічені голлівудські красуні Адель, Камерон Діаз, Дженніфер Лоуренс, Наталі Портман, Міла Куніс та багато інших. Соцмережі рясніють vip-світлинами.

Так, Адель на своїй сторінці в Instagram оприлюднила фото, де разом із подружками-колегами Камерон Діаз та Дженніфер Лоуренс тримає плакати, і написала:

"Найбільш впливовими людьми в моєму житті завжди були жінки. Моя родина, мої друзі, мої вчителі, мої колеги, мої кумири. Я захоплююся всіма жінками в моєму житті. Я обожнюю їх, і вони з кожним днем потрібні мені все більше. Я дуже вдячна, що я - жінка, я нізащо в світі цього б не змінила".

 

Публикация от Adele (@adele)

Акторка Камерон Діаз взагалі – вперше за тривалий час з'явилася на людях: шанувальники вже і забули, коли бачили зірку на подіях.

На марші Камерон заявила: "Рух не повинен вести нас назад. Він повинен вести нас тільки вперед".

Дженніфер Лоуренс, Камерон Діаз та Адель

Дрю Беррімор у рожевій в'язаній шапці та фіолетових окулярах записала коротке відео, де не стримує сліз:
"Це Марш за всіх жінок. А я тут від імені усієї прекрасної статі та моїх дочок - Олів та Френкі".

Наталі Портман розповіла, як після її участі у фільмі "Леон" шанувальник надіслав їй листа, в якому розповів про свою сексуальну фантазію.

"У 13 років я зрозуміла, що, якщо буду проявляти сексуальність, не зможу почуватися безпечно", - розповіла Портман.

До слова, більшість демонстранток були одягнені в рожеві в’язані шапочки. Так вони намагалися нагадати про сексистські висловлювання Трампа.

Нагадаємо, не лише знамениті жінки невдоволені політикою діючого президента Америки. Так, раніше на концерті Емінем зі сцени вигукував нецензурщину на адресу голови країни, а екс-чоловік Дженніфер Лопес, співак Марк Ентоні попросив Трампа "стулити пельку".

Повʼязані теми:

Наступна публікація