Алекс Родрігес зворушливо привітав Дженніфер Лопес із річницею заручин

Алекс Родрігес зворушливо привітав Дженніфер Лопес із річницею заручин

Алекс Родрігес зворушливо привітав Дженніфер Лопес із річницею заручин

Фото: instagram.com/jlo

Спортсмен поділився чуттєвим відео.

Зіркова пара Дженніфер Лопес та Алекс Родрігес, які невдовзі підуть під вінець, відсвяткували річницю заручин.

Так, рік тому бейсболіст освідчився співачці на пляжі Багам. З цієї нагоди 44-річний Родрігес поділився у своєму фотоблогу чуттєвим роликом, який містить архівні спільні світлини та відео із прогулянок, світських вечірок, затишних домашніх вечорів та веселих подорожей.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Alex Rodriguez (@arod)

У дописі спортсмен зізнався Джей Ло у коханні та розповів про емоції, які переповнювали його того важливого дня.

"Я був на межі нервового зриву. Я не переживав так навіть за мою спортивну кар'єру, я опустився на одне коліно і запитав тебе... і ти сказала "так". Дженніфер, кожна мить з тобою - це благословення. Ти мій найкращий друг, моє натхнення, дивовижна мама і зразок для наслідування. Мені так пощастило бути з тобою. Спасибі, що зробила моє життя кращим. Чекаю не дочекаюся, коли ми створимо ще більше спогадів. Я кохаю тебе", – чуттєво написав Алекс.

Фото: instagram.com/jlo

У коментарях під дописом зворушена Лопес залишила коротке емоційне повідомлення: "Кохаю тебе! Це усе, що я маю сказати".

Нагадаємо, коханий Джей Ло, американський бейсболіст Алекс Родрігес освідчився співачці у березні 2019 року. Обранець зірки довго готувався до цієї події. А наприкінці вересня пара влаштувала гучну вечірку з нагоди заручин. Нещодавно Дженніфер Лопес заявила, що хоче дитину від нареченого.

Повʼязані теми:

Наступна публікація