Alekseev прокоментував чутки про сексуальну орієнтацію

Alekseev прокоментував чутки про сексуальну орієнтацію

Alekseev прокоментував чутки про сексуальну орієнтацію

Фото: instagram.com/alekseev_officiel

Співак також торкнувся теми стосунків з дівчиною Уляною Синецькою.

Український співак Микита Алексєєв, відомий як Alekseev, який нещодавно вперше прокоментував свої стосунки з учасницею "ВІА Гри", прокоментував чутки про нетрадиційну орієнтацію.

Так попри те, що виконавець зустрічається з Уляною Синецькою, у пресі все одно час від часу про нього пишуть, що він гомосексуал.

Фото: instagram.com/alekseev_officiel

"В моїй професії є люди які мають нетрадиційну сексуальну орієнтацію і я абсолютно нормально до них ставлюся. Вони найталановитіші люди і у них є право на свій вибір, тому я їх не засуджую. Точно так само, як я не засуджую людей яким може так здатися. Можуть бути різні чутки. Колись були чутки, що там я син мультимільярдера, тому там у мене вийшло ось з композиціями, тому у мене є успіх", - заявив співак у програмі "Життя відомих людей".

Такі чутки з'являлися через те, що Alekseev довгий час не з'являвся на публіці з дівчиною, хоча як виявилося він впродовж семи років перебував у стосунках і навіть думав зробити дівчині пропозицію.

"Ну ось було у мене таке ставлення до того, щоб говорити про своє особисте життя. Я не хотів ділитися сокровенним, напевно, я в якійсь мірі боявся. Тому було ухвалене таке рішення (розійтися - прим.ред.). Я був не готовий до цього", - зізнався співак.

Так, наразі Микита вирішив не повтороювати помилок і світські заходи не часто, але відвідує з коханою.

"Я це роблю дуже акуратно. Я все одно не готовий ділитися найпотаємнішим", - зауважив артист.

Нагадаємо, нещодавно Alekseev розповів, чому виступає у Росії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація