ALEKSEEV розповів, чи планує одружуватися із солісткою "ВІА Гри"

ALEKSEEV розповів, чи планує одружуватися із солісткою "ВІА Гри"

Фото: instagram.com/alekseev_officiel

Закохані вперше здійснили світський вихід.

Український співак ALEKSEEV, про сексуальну орієнтацію якого ширилися чутки, здійснив перший світський вихід із солісткою "ВІА Гри" Уляною Синецькою, йдеться у "Світському житті".

Артист зізнався, що подумує одружитися із коханою. Втім, пропозицію руки і серця поки не робив. Також ALEKSEEV додав, що уже познайомився із потенційною тещею.

"Я знаю Улянину маму, ми познайомилися нещодавно. Я приїхав до коханої додому і ми поспілкувалися. З кулінарної точки зору також відпочивав на повну, тому що для мене приготували дуже багато страв. Це любов з першого погляду", – поділився співак.

Співак ALEKSEEV розповів, чи збирається одружитися найближчим часом

Співак ALEKSEEV розповів, чи збирається одружитися найближчим часом

Зі свого боку Уляна Синецька зізналася, що мала розмову стосовно своїх романтичних стосунків із продюсером "ВІА Гри" Костянтином Меладзе.

"Насправді Костянтин тільки підтримує наш союз. Він за справжнє кохання, бо для творчої людини дуже важливо бути коханою чи навпаки – страждати. У моєму випадку у нас все чудово, я дуже кохаю Микиту", – зізналася співачка.

Нагадаємо, пару вперше заскочити за обіймами у квітні цього року. А вже за місяць ALEKSEEV прокоментував стосунки з Уляною. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація