Аліна Гросу вперше з'явилася на публіці з ймовірним бойфрендом

Аліна Гросу вперше з'явилася на публіці з ймовірним бойфрендом

Фото: instagram.com/svitsketv

Зірка не поспішає підтверджувати свої стосунки.

Популярна співачка Аліна Гросу вперше з'явилася на публіці разом з ймовірним бойфрендом, російським актором Романом Полянським.

Так, пара хоч і відвідала разом світський захід у програмі "Світське життя з Катериною Осадчою" не підтвердили свої і без того явні стосунки.

Я ще не казала що він мій хлопець. Як заміж буду виходити тоді й скажу

заявила Аліна

Однак, на зауваження ведучої про те, що у співачки вже був невдалий досвід шлюбу з росіянином і вона знову закрутила роман, Роман зауважив, що він на 50% українець.

У мене звідси практично всі мої предки, так що на 50 відсотків я точно українець

зауважив актор.

Аліна своєю чергою додала, що Полянский  вже потроху вивчає українську мову і остаточно переїхав до Києва. А про стосунки з ним вона не поспішає оголошувати, оскільки не хоче, щоб повторилася історія з ексчоловіком.

Я не хочу поспішати. Я вже так знайомила всіх з чоловіком. Казала, ось це він мій, а що з цього вийшло? Я тепер так цього не хочу. Хочу показати людину і сказати, ось це мій чоловік, або вже навіть з дітьми, якщо це батько моїх дітей. Щоб тоді все вже було зрозуміло

наголосила Гросу

Та хоч стосунки з Романом співачка і не підтверджує, вона їх і не приховує. Проте пояснює їхню появу разом спільною роботою.

В першу чергу ми партнери і по знімальному майданчику. Ми зараз знімаємось разом. Він у мене, я у нього в фільмі. У нас колективне виробництво

зазначила зірка

Однак, на питання чи живе пара разом вони вирішили не відповідати.

Аліна Гросу вийшла у світ з новим хлопцем

Аліна Гросу вийшла у світ з новим хлопцем

Нагадаємо, не так давно ексчоловік Аліни Гросу, російський бізнесмен Олександр Комков вперше прокоментував їхнє розлучення. Він зауважив, що не спілкується з зіркою. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація