Алла Мазур отримала нову нагороду і вітання від Анджеліни Джолі

Алла Мазур отримала нову нагороду і вітання від Анджеліни Джолі

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Зірка "1+1" отримала нагороду в номінації Media за впливовість та натхнення мільйонів українців змінювати світ на краще.

До свята Весни у Києві відбулася подія  нагородження Mon Guerlain Inspiration Awards – п’ять найкращих жінок України.  Алла Мазур, автор і ведуча "ТСН.Тиждень" на 1+1, отримала нагороду в номінації Media за впливовість та натхнення мільйонів українців змінювати світ на краще.

Відзнакою стала коштовна прикраса у формі конюшини і серця.

П’ять відомих українок, які своєю діяльністю впливають на зміну громадської думки, намагаються дати нові імпульси для розвитку країни, об’єднують суспільство, приймають соціальні виклики. Кожна з них, слідом за відомою гуманісткою та Амбасадором аромату Mon Guerlain Анджеліною Джолі, уособлює силу, талант, працьовитість і любов до ближнього.

Разом з Аллою нагороду отримали: Катя Царик, Ліза Юрушева, Даша Шаповалова, Ольга Кудиненко.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ім’я Алли Мазур в ТОП-5  модного рейтингу – це гідне рішення і сміливий крок для експертів зі світу краси і глянцю.  Вони прийняли реальність і усвідомлюють, що життя країни та світу в цілому – це не тільки свято, сяйво, творчість і мистецтво, але й біль, страждання, бідність, війна. І є люди, які допомагають зменшити ці больові точки.

"Коли розказуєш про безробіття, кризу, шалені тарифи і боротьбу з корупцією, якось і не чекаєш, що раптом  з’явиться у твоєму розкладі запис "Анджелінa Джолі. Фотосесія"). Несподівана, але захоплююча можливість доторкнутися до світу моди – і одночасно приєднатися до гідної компанії жінок, кожна з яких по-своєму змінює світ на краще", – поділилася своїми емоціями телеведуча "ТСН.Тиждень" Алла Мазур.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

У складі журі були представники відомого світового глянцю Marie Claire та легендарного бренду Guerlain, вони і обрали найвпливовіших жінок сучасної України, яких відзначили нагородою Mon Guerlain Inspiration Awards в сферах: Media, FilmMaking, Business, Fashion, Charity.

Під час фотосесії ведуча дала розгорнуте інтерв'ю журналу Marie Claire, в якому розказала, де бере сили для прийняття нових викликів життя, що допомагає стежити за своєю фігурою і здоров'ям та залишатися в прекрасній формі. Яким зі своїх проектів пишається найбільше, хто для неї авторитет у житті й до чиєї думки завжди дослухається.

Повʼязані теми:

Наступна публікація