Алла Мазур приєдналася до благодійної ініціативи #ТвориДоброТиНеОдин

Ведуча ТСН провела день у дитячому реабілітаційному центрі у Фастові.

Першого червня у День захисту дітей розпочалася благодійна ініціатива #ТвориДоброТиНеОдин, започаткована співачкою Тіною Кароль спільно з телеканалом "1+1". Вчора до ініціативи доєдналася ведуча ТСН Алла Мазур, яка провела цілий день у дитячому реабілітаційному центрі у місті Фастів та виклала світлини із малечею.

Ведуча привезла діткам подарунки, книжки від "Букви", смаколики, але головне, що їм потрібно, сказала зірка - це увага. 

Зауважимо, вчора увесь день тисячі українців викладали на свої сторінки у соціальних мережах світлини з добрими справами, які вони робили у цей день, аби допомогти діткам, які цього потребують, або просто усміхнені селфі із малечею. Мета акції - подарувати часточку свого тепла іншим.

До ініціативи доєдналися медики, вчителі зі своїми учнями, батьки та всі небайдужі користувачі соціальних мереж по всій Україні.

Акція триватиме і надалі, адже піклування та увага важливі не тільки у День захисту дітей, але і кожного дня.

Нагадаємо, благодійною ініціативою #ТвориДоброТиНеОдин Тіна Кароль та телеканал "1+1" хочуть звернути увагу, як важливо робити для дітей будь-яку добру справу, якою б вона не була.

Приєднатися до Благодійної ініціативи дуже просто - зробіть фото або селфі своєї доброї справи, розмістіть світлину у себе на соціальній сторінці з хэштэгом #ТвориДоброТиНеОдин.

Тіна Кароль та "1+1" запустили ініціативу під гаслом " Твори добро! Ти не один! "

Тіна Кароль та "1+1" запустили ініціативу під гаслом " Твори добро! Ти не один! "

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація