Альонова про звинувачення від Шовковського: Найближчим часом мені із донькою повертатися небезпечно

Альонова про звинувачення від Шовковського: Найближчим часом мені із донькою повертатися небезпечно

Альонова наголосила, що її екс-чоловік мало цікавиться життям доньки / Фото: ТСН.ua

Жінка прокоментувала ситуацію із вивозом доньки закордон.

Дизайнер та колишня дружина Олександра Шовковського, Ольга Альонова, яку футболіст звинуватив у незаконному вивезенні доньки за межі України, наразі не впевнена, що найближчим часом повернеться додому із Сашею.

Жінка розповіла ТСН про ситуацією із документами доньки.

"На даному етапі я вважаю, що мені небезпечно повертатися із донькою. Я не знаю, чи зможу найближчим часом повернутися, я подумаю про це. Те, що він влаштував – нечувано. Мій дозвіл до 17- го березня – на виїзд, але перебувати я можу із нею хоч пожиттєво де завгодно. Існують країни із безвізовим режимом. Мене неабияк здивувало те, що вчора відбулося", - пояснила Ольга.

Семирічна Саша відпочиває із мамою в Італії / Фото: ТСН.ua

Альонова переконана, що несподіваний візит Олександра до спільного заміського будинку екс-подружжя не має жодного зв'язку із виїздом дівчинки до Італії.

"Насправді питання виїзду доньки ніяк не пов'язане з тим, що її тато влаштував вчора у будинку. Від'їзд доньки ніяким чином не може позначатися на його поведінці. Я можу сказати, що сумарно за увесь рік Олександр Шовковський бачив свою доньку разів 10-12, не більше. У його заяві написано, що я не відповідала на його дзвінки. Можна взяти роздруківку в оператора: у мене немає жодного дзвінка ні на один з телефонів: ані на мій, ані на італійський, ані український, ні на телефон доньки. Тобто він говорить дуже багато неправди. Я розумію, що є певний кредит довіри у населення України до Олександра Шовковського, але реально це - трохи інша людина. Це не той люблячий і турботливий тато, яким він був до тих пір, допоки Саші виповнилася 3-4 роки", - наголосила жінка.

За словами Альонової, вони виїхали на законних підставах / Фото: ТСН.ua

На підтвердження того, що Сашу не переховують, Ольга надала ТСН світлини із їхнього з донькою італійського відпочинку. На них дівчинка весело посміхається та позує із мамою.

Альонова розповіла ТСН, що її екс-чоловік, маючи значні статки, виплачує їй на утримання доньки по три тисячі гривень на місяць.

"Краще нехай він прокоментує, як він виплачує, замість домовленого між нами, по 3 000 гривень дитині на місяць. Людина, яка є офіційним мільйонером. Ось це нехай він краще розповість. Він не хоче про це написати? А я можу надіслати роздруківку, на якій видно, що щомісячний платіж від Олександра Шовковського на картку становить або п'ять, або три тисячі гривень. Що можна купити дитині за ці кошти? Жирною точкою стало, коли він вчора забрав автівку. Люблячий тато", - зазначає Ольга.

Донька Шовковського із мамою перебуває закордоном / Фото: ТСН.ua

Дизайнер наголосила, що їхня із футболістом донька в Італії наразі покращує здоров'я, оскільки, за словами мами, Саша хворіла.

За цей час, будучи у курсі справи Шовковський, як стверджує Альонова, не відвідував дівчинку.

"Так, він хвилюється за дитину, але за дитину потрібно хвилюватися завжди, а не в один з днів, коли потрібно привернути до себе якусь увагу. Він вже не знає, що йому зробити.

Він розповідає, що Саша вилетіла на основі фальшивої візи. Як можна це зробити? По-перше, дитина відновлює здоров'я після хвороби. Педіатр може надати висновки про рекомендований виїзд дитини. А він просто ніколи не цікавиться нею. Він же не перебуває зі мною в контакті. Раптом вчора і позавчора вирішив, що він - тато.

А коли дитина була в лікарні, він до неї навіть не приїздив. Доньці потрібна батьківська любов постійно, незалежно від відпочинку, роботи, зборів або лікарняних", - переконана екс-дружина Шовковського.

Альонова не приховує доньку від Шовковського / Фото: ТСН.ua

Жінка також наголосила, що Олександр "викрав та вивіз документи на нерухомість" та назвала причину затягування судового вирішення питання з аліментами для Саші.

"Першим вчинком була його зрада та брехня. Потім він вивіз документи, став від мене вимагати, щоб я йому віддала певні речі. Я йому на це  сказала, щоб він запропонував мені достойний варіант. Я була готова навіть віддати йому будинок, який він так сильно хотів. На це він зауважив, що я маю свою компанію. Але яке відношення він має до мого бізнесу? До того ж, наразі він приховує свої доходи. Якби він цього не робив, ми б вже давно закрили це питання", - підкреслила Ольга у коментарі ТСН.

Нагадаємо, Шовковський назвав звинувачення екс-тещі "маячнею"

Кореспондент ТСН Тетяна Боковня

Олександр Шовковський довів до гіпертонічного кризу свою колишню тещу

Олександр Шовковський довів до гіпертонічного кризу свою колишню тещу

Повʼязані теми:

Наступна публікація