alyona alyona представила емоційний кліп на нову пісню-сповідь

alyona alyona представила емоційний кліп на нову пісню-сповідь

Співачка заспівала про злети і падіння, через які їй довелося пройти.

Популярна українська реперка alyona alyona представила новий кліп на пісню-сповідь "Пам'ятаю".

Прем'єра відбулась на її офіційному YouTube-каналі, про що зірка повідомила на своїй сторінці в Instagram, відзначивши, що саме у День захисту дітей презентує нову відеороботу.

За словами співачки, свою нову пісню вона присвячує усім дітям, яким довелося пережити важкі часи.

Я дуже люблю дітей і щиро дбаю про їхнє майбутнє. Дітей, які виростуть, стануть журналістами, і їм можуть облити обличчя кислотою чи можуть просто змести їх сліди з лиця Землі, тому що вони хочуть знати більше. Дітей, які просто гратимуться на свіжому повітрі, і в них випадково прилетить куля. Чи-то ворожа, чи-то від сусіда. І змиє їх слід з лиця Землі. Дітей, які матимуть друзів, через яких їх можуть бити і гвалтувати на допитах, вибивати неіснуючі свідчення. Дітей, які мріють робити добро для людей, але так багато подій навколо демонструє, що все злочинне часто залишається дієвим і безнаказанним. Дітей, які мають законне право обирати, ким їм бути, якими рости, у що вірити, як виглядати і кого кохати. Дітей, які дивляться на нас. І беруть приклад саме з нас. А ми в свій час маємо показувати їм, що ми не боїмося, що віримо в правду і закон, що можемо впливати на все!

зазначила реперка у своєму пості

 alyona alyona повідомила, що нова пісня є своєрідною сповіддю про злети і падіння, через які їй довелося пройти. У відео, режисером якого став Анатолій Сачівко, співачка розповідає історію свого життя, яку передає за допомогою дітей та підлітків, кожен із яких занурений у свої внутрішні переживання.

Я не ідеальна, і щоб бути тою, хто я є, мені довелося пройти через злети і падіння. Я не пишаюсь всім, що робила в житті, але і не цураюсь цього. І якщо б мені запропонували на вибір іншу дорогу, я б вибрала свою ще раз.

зауважила співачка

Нагадаємо, не так давно alyona alyona випустила спільний бодіпозитивний кліп на пісню "Рятувальний круг" з популярним репером,  ексучасником гурту "Гриби" KYIVSTONER.

Повʼязані теми:

Наступна публікація