alyona alyona випустила 10-хвилинний кліп про мамин суп і татів борщ

alyona alyona випустила 10-хвилинний кліп про мамин суп і татів борщ

Робота вийшла сюрреалістичною.

Українська реперка alyona alyona, яка показала, як падала з гойдалки, випустила новий психоделічний кліп.

До треку "Мамин суп", у якому знаменитість оспівала сімейні цінності, у фанів запитань не було. А от неординарна відеоробота їх шокувала.

Спершу в кадрі родина реперки готує на кухні борщ, у цей час alyona alyona ходить приміщенням та читає реп. Далі неочікувано на екрані з’являються двоє чоловіків. Вони сидять у сусідній кімнаті та обговорюють філософські питання, зокрема, свободу вибору та значення слів. Втім, спілкуються співрозмовники задом наперед. На екрані діалог супроводжують субтитри. З кожною хвилиною кліп стає все дедалі сюрреалістичнішим. Ось кулер з водою перетворюється на людську голову, мікрохвильовку та босу ногу з яблуком. Далі глядачі бачать програму для монтажу, у якій створювався цей кліп. Потім на екрані замість родини з'являються геометричні фігури, що танцюють.

"Мамин суп" об’єднав різних, творчих і неординарних людей на знiмальному майданчику", – прокоментувала alyona alyona.

Кліп тривалістю майже 11 хвилин викликав у глядачів змішані відчуття.  

"Коли в суп додали не ті гриби", "Це якийсь артхаус", "Цікавий підхід, мозок закипів", "У Альони погостював Девід Лінч?", – коментували ошелешені фанати хіп-хоп виконавиці.

Нагадаємо, це не перша психоделічна робота виконавиці. У вересні alyona alyona випустила оригінальний кліп на пісню "Булінг".

Повʼязані теми:

Наступна публікація