alyona alyona з щіткою в руці приїхала чистити Софійську площу після дрифту

alyona alyona з щіткою в руці приїхала чистити Софійську площу після дрифту

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Також зірка звернулася до організаторів скандальних знімань.

Українська реп-виконавиця alyona alyona приїхала на Софійську площу, де напередодні стала учасницею незаконних знімань в історичній частині міста.

У сторіс своєї сторінки в Instagram реперка повідомила, що після 15:00 вирушає у центр Києва, аби відмити площу після дрифту. У допомогу артистка взяла членів своєї команди, а також запросила долучитися всіх небайдужих. Окрім того Альона звернулася до організаторів скандального дрифту, компанії Red Bull.

"Ще у мене є одне питаннячко - Red Bull, де ваші крила? Я вас як організаторів цього дійства прошу прийти, прилетіти, приїхати, зібрати максимальну кількість всілякої техніки і відчистити", - закликала співачка.

Також Альона показалася на Софійській площі зі щіткою та в рукавицях. Вона повідомила, що вже годину відчищає наслідки незаконного дрифту. Артистка повідомила, що перебуватиме на площі до вечора.

Також разом з Альоною історичний центр міста відмивають волонтери. У громадській організації наголосили, що бруківку вони мили абсолютно безкоштовно, не отримавши жодного фінансування.

Зазначимо, що до цього бруківку намагалась відмити клінінгова компанія, проте в них це до кінця не вдалось.

Нагадаємо, на Софійській площі дрифтували українська реперка alyona alyona та коментатор кіберспортивних змагань Віталій Волочай. Екстремальну їзду організувала компанія Red Bull, якій влада Києва не дозволила проводити такі знімання. Крім того, за даними ТСН.ua, у зніманнях брали участь два професійних дрифтери - українець Олександр Гринчук та ірландець Конор Шанаган. 

Зазначимо, що компанія Red Bull перепросила за дрифт на Софійській площі в Києві. Також компанія запевнила, що залишить місце проведення заходу прибраним і в тому самому стані, як було до початку знімань. Своєю чергою, alyona alyona пояснила, що не знала про незаконність цих знімань. За словами реперки, її запевнили, що всі дозволи на проведення дрифту є, самі знімання приурочені до Дня Незалежності, а її запросили взяти участь як лідерку думок.

Повʼязані теми:

Наступна публікація