Анастасія Приходько пояснила, чому пішла до суду проти творців ролика про Порошенка

Анастасія Приходько пояснила, чому пішла до суду проти творців ролика про Порошенка

Фото: ТСН

Виконавиця заявила, що суду можна було й уникнути.

Співачка Анастасія Приходько, суд якої проти творців ролика за Порошенка перенесли, заявила, що усього цього можна було уникнути.

В коментарі журналісту ТСН Приходько сказала, що перш ніж звернутися до органу, що здійснює правосуддя, просила винних у незаконному використанні її імені привселюдного вибачення.

"Ми могли не доводити до суду, ми просили лише одного – привселюдних вибачень, що так воно трапилося. Але чомусь чоловіки вирішили, що вибачатися перед жінкою не треба. Тому зараз ми перебуваємо у залі Печерського суду", - сказала Анастасія.

Щодо того, як же відбувалося знімання злощасної реклами, Приходько сказала, що спочатку їй зателефонували з адміністрації президента.

"Людина, яка представилась людиною з адміністрації президента, приїхала на знімання ролика. Тож я не вигадую і не маю жодного завченого тексту, кажу так, як є. Людина була на зніманнях, але ми не приділили цьому уваги", - зауважила співачка.

Адвокат Приходько Іван Клечановський додав, що присутність людини з АП на зніманнях ще не говорить про те, для чого потім ролик буде використовуватись.

Сама ж Анастасія впевнена, що міністр культури Євген Нищук, який і запропонував їй взяти участь у рекламі, знав, для чого ролик знімається. Хоча говорить, що й гадки не мав для чого він.

"Це більше запитання до Євгена Нищука, чому воно так трапилося. Чому не перевірив, куди цей ролик піде, хоча я думаю, всі все знають. Тому що така реклама, якщо вона заздалегідь була сформована і знали, який там буде посил. Були люди від вчительки до бабусі. Все це було. Всі про це знали. Але чому воно так трапилося, це запитання до Нищука", - наголосила Приходько.

Нагадаємо, що у середині лютого Анастасія Приходько поскаржилася на команду Петра Порошенка, яка незаконно зняла співачку у передвиборчому ролику президента. Пізніше артистка заявила, що не залишить цього просто так і зі своїм адвокатом сіла готувати офіційне звернення до передвиборчої команди очільника країни.

Ролик за участю Приходько був у ротації 14 днів. Зараз його всюди видалили.

Зауважимо, що так само як і Анастасію Приходько, режисера стрічки "Кіборги" Ахтема Сеітаблаєва ввели в оману з передвиборчим роликом Порошенка. Актор вважав, що знімається у соціальній рекламі.

Кореспондент ТСН, Валентина Мудрик

Повʼязані теми:

Наступна публікація