Анастасія Приходько розповіла про зради й насильство колишнього чоловіка

Анастасія Приходько розповіла про зради й насильство колишнього чоловіка

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Також артистка зізналася, що приймала пігулки для схуднення.

Відома співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько розповіла про зради та насильство свого ексчоловіка, грузинського бізнесмена Нуріка Кухілави.

Так, у програмі "Неймовірна правда про зірок" знаменитість поділилася, що колишній часто зраджував її з іншими жінками.

Доволі таки часто, просто я дізналася про це досить пізно, а зради були на постійній основі. Я навіть сама знайшла переписку в його телефоні

розповіла артистка

Знає виконавиця з власного досвіду і про домашнє насильство. За її словами, Нурік підіймав руку навіть на крихітну доньку Нану. Саме це й стало останньою краплею. Після інциденту зірка вирішила піти від аб’юзера.

Так, це було один раз, і це спонукало мене до розриву стосунків. Вона була ще дуже маленькою, їй було два з половиною роки... Він просто був агресивний, в нього просто психіка була дуже збудженою

поділилася Анастасія

Крім того, артистка зізналася, що свого часу приймала пігулки для схуднення. Так, 2012 року знаменитість важила 68 кілограмів. Тоді вона вирішила позбутися зайвої ваги та скинула 20 кг. Втім, це була "нездорова худоба".

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько зізналася, чому її 10-річна донька не знає про свого біологічного тата. За словами виконавиці, Нурік Кухілава не заслуговує на спілкування з донькою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація