Анастасія Приходько випустила пісню про дівчат у дуеті з військовим парамедиком

Анастасія Приходько випустила пісню про дівчат у дуеті з військовим парамедиком

Виконавиця записала трек разом з Дар’єю Зубенко.

Українська співачка Анастасія Приходько, яка показала, як їй присвоювали звання заслуженої артистки, випустила нову композицію "Дівчата".

Трек був записаний у дуеті з воїном АТО, військовим парамедиком Дар’єю Зубенко.

Дар’я пішла на фронт 2015-го, коли їй було 28 років. Працювала парамедиком медичного батальйону "Госпітальєри" при 8-му батальйоні Української добровольчої армії "Аратта". Воювала під Донецьком та в секторі М. Зараз дівчина працює інструктором з тактичної медицини та першої домедичної допомоги у "44-му Навчальному центрі". Спів для Дар’ї – хобі. Пісня "Дівчата" - перший записаний і виданий сингл у її виконанні.

Дар'я Зубенко

Автором слів композиції "Дівчата" стала поетеса, волонтер, громадський діяч Олена Задорожна, автором музики - Дарина Яковенко, якій на час написання пісні, 2015-го, було 14 років і яка навчалася у школі на Полтавщині.

Пісня "Дівчата" стала одинадцятим синглом соціально-мистецького проекту #ПісніВійни. Композиція увійшла в однойменний альбом сучасних фронтових пісень, реліз якого відбувся 14-го жовтня 2017 року.

Платівка об’єднала 15 композицій, написаних воїнами АТО під впливом пережитого на війні на сході України. Усі ці пісні в рамках соціально-мистецького проекту #ПісніВійни були записані на професійній студії в унікальних дуетах бійців-авторів та відомих українських артистів. #ПісніВійни – волонтерська ініціатива. Проект тривав у Львові півтори року: від ідеї – до виходу альбому.

Повʼязані теми:

Наступна публікація