Анджеліна Джолі роками ворогувала з новою коханою Бреда Пітта

Анджеліна Джолі роками ворогувала з новою коханою Бреда Пітта

Фото: Getty Images

Джолі навіть закидала Шарліз Терон флірт з її колишнім чоловіком Біллі Торнтоном.

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі роками ворогує зі своєю колегою Шарліз Терон, яка стала новою обраницею Бреда Пітта.

Цих яскравих красунь завжди називали  найзапеклішими суперницями Голлівуду. Режисери про це протистояння знали, і нерідко використовували його, як забавку. Пропонували двом акторкам одну роль та спостерігали за "битвою" королев сучасного кіно, йдеться у сюжеті "Сніданку з 1+1".

Шарліз Терон / Фото: East News

Останній схожий конфлікт відбувся 2017-го. Тоді Анджеліні Джолі запропонували головну роль у фільмі "Наречена Франкенштейна". На цю роль також претендувала і Шарліз Терон. Її гонорар тоді вимірювали у 20 мільйонів доларів. Акторка так хотіла зіграти в цьому фільмі, що відмовлялася від інших проектів, передає RadarOnline

Джолі про це знала, і навмисне не поспішала погоджуватися чи відмовлятися від ролі. Зрештою, через цю ворожнечу постраждали всі - фільм так і не зняли.

Жінки відчували себе суперницями й у стосунках з чоловіками. Анджеліна Джолі ніколи не була спокійною щодо свого особистого життя, коли на горизонті була Терон.

Джолі з Біллі Торнтоном / Фото: Getty Images

Зокрема, вона навіть звинуватила Шарліз в тому, що та фліртувала з її чоловіком - Біллі Торнтоном. Ця історія трапилася на початку двотисячних. І хоча тоді чутки не підтвердилися, Джолі вони травмували. 

Відтоді вона пильно стежила за тим, щоб вже новий чоловік - Бред Пітт - ніколи не перетинався на знімальному майданчику з її найбільшою конкуренткою - Шарліз Терон.

Проте після розлучення Бред був вільний зніматися, з ким хоче. Тож близько півроку тому вони взяли участь у зніманнях реклами годинників Breitling. Актори провели чимало часу разом на знімальному майданчику, тож почуття між ними могли спалахнути ще тоді, передає видання People Magazine.

Анджеліна Джолі vs. Шарліз Терон: що варто знати про найзапекліших суперниць Голлівуду

Анджеліна Джолі vs. Шарліз Терон: що варто знати про найзапекліших суперниць Голлівуду

Повʼязані теми:

Наступна публікація