Анджеліна Джолі розповіла 15-річному синові, що Бред Пітт не хотів його всиновлювати

Анджеліна Джолі розповіла 15-річному синові, що Бред Пітт не хотів його всиновлювати

Пакс - праворуч / Фото: Reuters

Пакс - не єдина дитина пари, у якої напружені стосунки з батьком.

Актриса Анджеліна Джолі, яка нещодавно відмовилася від одноосібної опіки над дітьми, розповіла своєму 15-річному синові Паксу, що Бред Пітт не хотів його всиновлювати, а коли дізнався, що вона все ж займається оформленням документів, дуже на неї розсердився.

За словами інсайдера, це зізнання Джолі зробила під час шлюборозлучного процесу, пише The Daily Mail.

Як стверджує анонім, Бред був дуже стурбований тим, що дружина хотіла усиновити трирічного хлопчика, який не говорить англійською, у "дуже непростий період для пари", до того ж, лише через рік, після того, як у них народилася дочка Шайло.

Пакс - у синьому піджаку і сірих джинсах / Фото: Getty Images

Варто зазначити, що Пакс - не єдина дитина пари, у якої напружені стосунки з батьком. 17-річний Меддокс, як кажуть джерела, теж не дуже поважає актора.

"Він завжди був дуже впертим і завжди захищав свою матір", - діляться інсайдери.

Охочіше всіх на контакт з батьком йде 12-річна Шайло - вона не збирається від нього відвертатися і завжди готова до спілкування.

Зазначимо, що у пари шестеро дітей: 17-річний Меддокс, 15-річний Пакс, 13-річна Захара, 12-річна Шайло і десятирічні близнюки Нокс і Вів'єн.

Як повідомляли раніше ЗМІ, Джолі планує опублікувати свій щоденник-мемуари, в яких розповідає, як Бред Пітт напивався і бив дітей.

Повʼязані теми:

Наступна публікація