Анджеліна Джолі та Гвінет Пелтроу розповіли, як Вайнштейн схиляв їх до інтимної близькості

Анджеліна Джолі та Гвінет Пелтроу розповіли, як Вайнштейн схиляв їх до інтимної близькості

Анджеліна Джолі / Фото: Getty Images

Зірки зізналися, що свого часу ледь не стали жертвами кінопродюсера.

Ще дві голлівудські зірки виступили з офіційною заявою проти відомого американського кінопродюсера Гарві Вайнштейна, якого звинувати у сексуальних домаганнях.

І якщо Меріл Стріп одна з перших зірок, хто поведінку продюсера засудила, та, за її словами, їй продюсер не робив непристойних пропозицій, то цього разу заговорили жертви Вайнштейна.

Так, свого часу ненаситний кінопродюсер сексуально домагався Анджеліни Джолі та Гвінет Пелтроу. Про це знамениті акторки розповіли особисто виданню The New York Times.

За словами Пелтроу, коли їй було 22 роки, вона отримала головну роль в екранізації роману Джейн Остін "Емма". Перед початком знімань Вайнштейн запросив Гвінет до свого люксу у  Беверлі-Гіллз для нібито проведення робочої зустрічі. Пелтроу згадала, що прервала зустріч, щойно продюсер почав її обіймати і запросив до спальні зробити йому масаж.

Гвінет Пелтроу та Гарві Вайнштейн (зліва від акторки) на врученні премії "Оскар" 1999-го року / Фото: Getty Images

Обурена та налякана Гвінет пожалілася на поведінку Вайнштейна своєму тодішньому бойфренду Бреду Пітту. Актор зустрівся з Гарві, після чого продюсер попередив Пелтроу, щоб вона нікому не розповідала про те, що сталося. "Я думала, що він мене звільнить", - розповіла Гвінет.

До слова, у подібній ситуації з Вайнштейном опинялися зірка фільму "Кримінальне чтиво" Розана Аркетт, відома французька акторка Жюдіт Годреш, а також Кетрін Кендалл.

А от Анджеліна Джолі пригадала, як у 1990-х під час виходу на екрани картини "Мінливість кохання" (Playing by Heart), Вайнштейн запропонував акторці відвідати його готельний номер, на що Джолі відповіла відмовою.

"У мене був поганий досвід з Гарві Вайнштейном у мої юнацькі роки. В результаті, я обрала ніколи більше не співпрацювати з ним і попереджати тих, хто збирався це робити. Така поведінка стосовно жінок у будь-якій області, будь-якій країні є неприпустимою", - прокоментувала секс-скандал з кінопродюсером Анджеліна.

Нагадаємо, що після оприлюднення газетою The New York Times матеріалу про сексуальні домагання до жінок з боку відомого кінопродюсера Гарві Вайнштейна, проти нього виступив практично весь Голлівуд. Поведінку співзасновника Miramax Films та екс-співвласника The Weinstein Company засудили Кейт Вінслет, Гленн Клоуз, Джессіка Честейн та інші зірки. Зауважимо, що через секс-скандал компанія Вайнштейна вирішила зректися його прізвища у своїй назві. Окрім того, у титрах стрічок, які вийдуть на екрани найближчим часом і які продюсує The Weinstein Company, приберуть ім'я продюсера.

Повʼязані теми:

Наступна публікація