Анджеліна Джолі у пуантах та комбідресі показала довгі ноги

Акторка стала героїнею журналу WSJ.

Голлівудська зірка Анджеліна Джолі продовжує радувати шанувальників ефектними фотосесіями.

Не встигли в Мережу потрапити світлини Енджі із чоловіком Бредом Піттом, як вже Джолі наодинці прикрашає сторінки глянцю WSJ.

На чорно-білих фото Анджеліна наважилася оголити ноги, що останнім часом вкрай рідко робить для зйомок. На знімках акторка постає у комбідресі та на пуантах, що додає їй ніжності та загадковості.

В інтерв'ю журналу Енджі говорила про свою нову стрічку "Лазуровий берег", де не просто зіграла одну з головних ролей, але і виступила сценаристом і режисером проекту.

"Я поняття не мала, що в мене вийде написати сценарій. Тоді я поставила перед собою завдання показати з його допомогою, як різні люди переживають горе і можуть впоратися з ним. Наприклад, в одній зі сцен - там, де бармен розмовляє з героєм Бреда, який намагається повернутися до письменницької кар'єри, - йдеться про те, що для цього герою необхідно змусити себе настільки полюбити свою невиліковно хвору дружину, щоб навіть дозволити їй нарешті піти. Таким метафоричним образом я говорила про свою матір і про те, як переживала її смерть", - розповіла Джолі.

Акторка додала, що дуже хоче, аби її діти ніколи не переживали за неї, як вона колись за свою маму.

"Навіть якщо я переживаю через щось і вони знають про це, я неодмінно знайду потрібні слова, щоб дати їм зрозуміти, що зі мною все гаразд, пожартую, поговорю з ними. Зроблю все, щоб у них не накопичувався внутрішній неспокій про мене і почуття, що вони повинні хвилюватися за мене",- пояснила Анджеліна.

Нагадаємо, днями Анджеліна Джолі та Бред Пітт прокоментували своє розлучення. Зіркова пара розповіла про спільну роботу у стрічці "Біля моря".

Повʼязані теми:

Наступна публікація