Анджеліна Джолі зареєструвалася в Instagram та опублікувала перший зворушливий допис

Анджеліна Джолі зареєструвалася в Instagram та опублікувала перший зворушливий допис

Фото: Associated Press

Акторка показала лист від дівчинки з Афганістану.

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі створила сторінку у популярній соціальній мережі.

46-річна знаменитість зареєструвався в Instagram (@angelinajolie). Вона це зробила, аби підтримати жителів Афганістану. На своїй сторінці Анджеліна планує публікувати історії афганців, а також ділитися "голосами тих, хто по всьому світу бореться за права людини".

Також знаменитість опублікувала перший зворушливий допис. Так, зірка показала лист від дівчинки-підлітка з Афганістану. У ньому йдеться про те, що мешканці дуже налякані приходом "талібів", що раніше у них були права, але зараз вони "думають, що всі їхні мрії пішли в минуле, коли прийшли вони". Дівчина додала, що не вірить, що "таліби" змінилися та дадуть афганцям жити так, як раніше.

Для перегляду гортайте праворуч

"Я була на кордоні з Афганістаном за два тижні до 11 вересня, де я зустріла афганських біженців, які втекли від талібів. Це було двадцять років тому. Сумно спостерігати, як афганці знову змушені покинути свої будинки через страх і невпевненість, що охопила їхню країну. Витратити так багато часу і грошей, пролити кров і втратити життя лише заради цього - це майже неможливо зрозуміти. Спостерігати протягом десятиліть, як з афганськими біженцями - одними з найбільш здібних людей в світі - звертаються як з тягарем, також викликає огиду. Знаючи, що якби у них були інструменти і повага, скільки б вони зробили для себе. І зустрічати так багато жінок і дівчат, які не лише хотіли отримати освіту, а й боролися за неї. Як і інші віддані справі, я не відвернуся. Буду продовжувати шукати способи допомогти. І я сподіваюся, ви приєднаєтеся до мене", – зазначила Джолі.

Всього за пів доби на сторінку акторки підписалося 4,4 млн фоловерів, а допис зібрав 1,4 млн вподобань та понад 72 тисячі коментарів. Під публікацією фоловери підтримали ініціативу зірки.

Нагадаємо:

Ситуація в Афганістані погіршилася після того, як США стали виводити свої війська, які повинні покинути країну до 31 серпня цього року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація