Ані Лорак відверто розповіла про стосунки з Юрієм Фальосою: "У мене не було свободи"

Ані Лорак відверто розповіла про стосунки з Юрієм Фальосою: "У мене не було свободи"

Фото: instagram.com/anilorak

Стосунки співачки з продюсером тривали 10 років.

Популярна співачка Ані Лорак чи не вперше вирішила відверто розповісти про стосунки зі своїм продюсером та колишнім цивільним чоловіком Юрієм Фальосою.

Стосунки зірки та продюсера, який був старший за неї на 18 років, тривали впродовж 10 років, проте так і не стали офіційними. Як зауважила зірка, шлюб вони не реєстрували, оскільки продюсеру було важливо, щоб Лорак залишалося холостою і не втрачала інтерес шанувальників.

Ані наголосила, що не розбивала родину Юрія, який на час знайомства з нею був одружений.

"Там не було родини до моєї появи, тому з'явилася я. Відповідальність була на ньому, я була неповнолітньою дитиною... Він це все продумав. Мені було цікаво з ним, я читала його як книгу... Я ним захоплювалася. Це була любов-подяка... Ми спілкувалися на всіх мовах, стали одним цілим! Ми підписали контракт на 10 років. Мені заборонялося виходити заміж. Юрій захистив мене від друзів, боявся втратити. У мене не було свободи", - зізналася співачка.

Така сама історія була і з майбутнім поповненням. За словами Лорак Юрій був проти народження дітей.

"Юра не говорив мені про дітей. Він лише хотів, щоб я працювала, досягала висот. Пам'ятаю, якось я сильно захворіла ангіною, у мене опухло горло, піднялася температура, але через великий гонорар Юрій змусив мене виступати. "Зберися, ти артистка! Давай!" - говорив він. В той момент я запитала себе: кого ж полюбив Юра - мене артистку або мене людину? Він ставився до мене як об'єкту із заробляння грошей і ставив кар'єру понад усе", - розповіла співачка у програмі "Судьба человека".

Проте все ж таки через 10 років Ані вирвалася з рук продюсера, вийшла заміж та народила дочку. Її чоловіком став турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, з яким вона розійшлася 2018 року через його зраду.

Проте нещодавно Ані Лорак заскочили в обіймах колишнього. Пара разом прийшла на день народження доньки Філіпа Кіркорова – Алли-Вікторії. Гості зняли на відео, як колишнє подружжя романтично обіймалося під пісню "Я люблю тебя до слез".

Нагадаємо, що в Україні Ані Лорак востаннє виступала у листопаді 2014 року. Тоді концерти артистки спровокували масові заворушення, які супроводжувалися бійками та димовими шашками. Свої дії протестувальники пов'язували із тим, що співачка виступає з концертами в Росії, яка дуже агресивно налаштована проти України та фінансує тероризм на Донбасі.

Втім, нещодавно міністр культури Ткаченко відповів, чому Лорак та Кіркорова досі не позбавили звання "народних".

Повʼязані теми:

Наступна публікація