Анна Сєдокова показала, як в домашніх умовах пошити гламурні захисні маски

Анна Сєдокова показала, як в домашніх умовах пошити гламурні захисні маски

Анна Сєдокова показала, як в домашніх умовах пошити гламурні захисні маски

Фото: instagram.com/annasedokova

Співачка повідомила, що раніше займалася шиттям.

Популярна співачка Анна Сєдокова продемонструвала майстер-клас з пошиття захисних масок.

Зірка на своїй сторінці Instgaram опублікувала відео, в якому показала, як із підручних матеріалів зробити гламурний засіб захисту від вірусу COVID-19 без швейної машинки.

"Зняла для вас докладну інструкцію, як зшити маску вдома. Одразу скажу, так, вони не медичні, але, як мінімум, у вас буде веселе заняття для всієї сім'ї на пару годин точно, а як максимум, коли ви захочете в такій масці, піднести руки до обличчя, то це не вийде. Перевірено на собі", - зауважила співачка.

 

"Розмір початкового прямокутника приблизно 18 на 23 см, а далі все залежить від тканини і наскільки вона сідатиме під час прасування. Ще є ідея замість внутрішнього шару підкладати фільтр - наприклад, від пакетів для пилососа, але я чесно кажучи, не впевнена", - додала виконавиця.

Під роликом Анна також повідомила, що вміє шити з дитинства і навіть на початку кар'єри шила собі сценічне вбрання.

"Я вмію шити з дитинства. Пам'ятаю мамину швейну машинку на кухонному столі і як я до неї з 8 років вже підібралася. Саме тоді я почала мріяти про своє бренд і сьогодні у мене він. Шити сукні та іграшки моїм дітям для мене досі величезна радість" - зауважила співачка.

Шанувальники відзначили ідею співачки та подякували за навчальний майстер-клас. 

"Завтра спробую зробити вдома, надихнули ви мене", "Відмінна ідея, Аня, будемо вчитися разом", "Гарне заняття для карантину", - зазначили під знімком підписники зірки.

Нагадаємо не так давно своїм варіантом пошиття захисної маски за дві хвилини поділилася українська співачка Ірина Федишин.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація