Палка Анна Сєдокова в самих лише колготах в сіточку знялась для Playboy

Палка Анна Сєдокова в самих лише колготах в сіточку знялась для Playboy

Палка Анна Сєдокова в самих лише колготах в сіточку знялась для Playboy

Фото: instagram.com/annasedokova

Співачка прикрасила обкладинку видання.

Популярна співачка Анна Сєдокова, яка нещодавно у новому кліпі знялася без трусів, вирішила продовжити тенденцію і без них знялася у відвертій фотосесії.

36-річна зірка вже втретє прикрасила обкладинку чоловічого журналу Playboy. За словами артистки, саме цю фотосесію вона вважає найкращою.

"Такою гарною я ніколи не почувалася. Це говорить про те, що ми не повинні концентруватися на нашому віці. І я прошу всіх дівчаток не думати про нього. Жіночність, як досвід, розкривається і наростає з кожним роком. Як смак у хорошого дорогого вина", - зазначила Сєдокова.

У дописі до знімку Анна зізналася, що не змогла заснути після того, як вийшла суперсекретна обкладинка легендарного журналу, на якій вона постала в чорному напів прозорому ліфчику, лакових шкіряних рукавичках і самих лише колготках у велику сіточку без трусиків.

Фото: instagram.com/annasedokova

 На іншому знімку найпікантніші місця приховала чорна латексна накладка.

Фото: instagram.com/annasedokova

"Відверті фотографії завжди викликають двояку думку. Одні кричать про цнотливість і дістають хрест і часник, щоб захистити стрічки своїх чоловіків. Інші бачать красу і естетику. Адже це дійсно так", - висловилася співачка під знімком.

Також під знімками матір трьох дітей зізналася, що такі фотографії надають їй впевненість в собі як в жінці.

"Це наша енергія, сексуальність. Ти не можеш бути задоволеною собою, якщо засуджуєш вияв сексуальності у себе та інших. Це природно, і в цьому наша сила", - пояснила співачка.

Шанувальники співачки також відзначили красу обкладинки та засипали зірку схвальними відгуками.

"Це найкрасивіша обкладинка в світі. Вау", "Супер красиво", "Просто бомбічна красуня", - писали у коментарях підписники співачки.

Нагадаємо, нещодавно Анна Сєдокова зізналася, чому досі не заміжня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація