Анна Трінчер помстилася Jerry Heil за злиті у Мережу її еротичні фото

Анна Трінчер помстилася Jerry Heil за злиті у Мережу її еротичні фото

Фото: Пресслужба Анни Трінчер

Схоже, у шоубізі назріває новий скандал.

Українська співачка Анна Трінчер помстилася своїй колезі, артистці та блогерці Jerry Heil.

Так, Яна Шемаєва злила у сторіз свого Instagram особисте листування із зіркою серіалу "Школа". На скріні видно, як Аня надіслала виконавиці свої відверті знімки в білизні. На них Трінчер спокусливо позувала на підлозі у яскравій білизні та панчохах. Артистка поцікавилася у подруги, чи варто публікувати фотографії у своєму фотоблогу. Втім, Jerry Heil порадила їй цього не робити.

Фото: instagram.com/thejerryheil

"Ну перша фотка якось ту мач. Камон. Ти ж не Карді Бі. Згадай, хто тебе фоловить", – відповіла Яна, натякнувши, що за Анею слідкують діти.

Такий вчинок неабияк обурив Трінчер. За її словами, вона не розуміє, чому Яна так зробила.

"Це адекватно, коли людина бере і зливає в Мережу особисте листування? У мене в голові не вкладається, за яких обставин можна, бл**ть, скринити… Я не знаю, як на це реагувати", – прокоментувала знаменитість.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

Співачка додала, що Шемаєва не відповідає на дзвінки, SMS та не видаляє скрин. Згодом Анна вирішила помститися та запостила особисті фото Jerry Heil. На знімках артистка топлес позувала у клініці.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

"Може мені також щось злити?" – написала вона.

Чи це хайп, чи дійсно скандал, стане відомо згодом.

Нагадаємо, не так давно коханий Анни Трінчер, блогер Олександр Волошин потрапив у скандал, влаштувавши "акцію небаченої щедрості": він пообіцяв подарувати новенький iPhone 11 одному зі своїх шанувальників. Волошин вручив дівчинці смартфон вартістю 20 тисяч гривень, а після того, як камера вимкнулася, просто вирвав iPhone у дівчинки з рук. Після інциденту акаунти Волошина були заблоковані, а сам він припинив виходити на зв'язок. Зі свого боку, Анна Трінчер всіляко підтримувала коханого у своїх сторіз.

Втім, як виявилося, гучний скандал виявився постановкою. Волошин це вигадав заради піару.

Повʼязані теми:

Наступна публікація