Анна Трінчер зі сльозами на очах зізналася, що ніколи не пробачить рідному батьку

Анна Трінчер зі сльозами на очах зізналася, що ніколи не пробачить рідному батьку

Фото: instagram.com/annatrincher_official

Чоловік пішов з родини, коли артистці було 11.

Українська співачка, акторка, зірка серіалу "Школа" Анна Трінчер сьогодні, 3 серпня, святкує день народження, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Знаменитості виповнилося 19 років. Сьогодні Трінчер купається в променях слави. Та далася ця слава дівчині не легко. Гімнастика, театральний гурток, англійська, музика… Від раннього дитинства графік Ані був розписаний по хвилинах. Так що навіть на забавки з однолітками часу не лишалося. Єдиним  її другом була мама. Навіть з рідним батьком стосунки не склалися - коли Ані виповнилося 11, він пішов до іншої родини.

Він прийшов на мій спектакль ще в першому чи в другому класі. Йому зателефонувала його донька і сказала, щоб він терміново приїхав, там якісь справи. Він пішов, навіть не почався спектакль. Батько якого я знаю – для мене його більше немає. Це інша людина стала

сказала зі сльозами на очах Трінчер

Хай і з розбитим серцем, та здаватися дівчина не збиралася. Вона понад усе мріяла співати. "Голос.Діти", "Євробачення" – Аня бере участь у конкурсах, але не те що перемогти, а навіть в лідери вийти не вдавалося.

Та за чорною смугою обов'язково приходить біла. Дівчина знімається у серіалі "Школа". Після успіху в телесеріалі Аня наважується знову заспівати та приходить вже на дорослий "Голос". І стає фіналісткою.

Анна Трінчер у серіалі "Школа"

Росла слава, а з нею і заздрощі однокласників. Дійшло до того, що коли Аня закінчувала школу, то мусила святкувати випускний окремо.

Анна Трінчер та Богдан Осадчук

Хто зна, як би Аня впоралася з такими випробуванням, якби не колега за серіалом "Школа", актор Богдан Осадчук. Вони стали взірцевою парою для закоханих підлітків. Усі чекали коли ці двоє оголосять про весілля, та замість цього вони шокували іншою звісткою – розходяться.

Напевно, ми ще не надто дорослі. Просто в якийсь момент ми зрозуміли, що дуже різні. Що ростемо в абсолютно різних напрямах

пояснила Анна

Рішення було взаємним і дуже болісним. Аби бодай якось відволіктися дівчина багато працює,  знімає блоги, а ще пише нові пісні. А щодо того, чи став Богдан таки екскоханим, шанувальники мають сумніви. У соцмережах зірок все частіше з'являються спільні фото. Трінчер каже – просто друзі. А от фанати майже впевнені – ці двоє знову разом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація