"Антитіла" довели фанів до сліз новим кліпом з архівним відео родини Тараса Тополі та Alyosha

"Антитіла" довели фанів до сліз новим кліпом з архівним відео родини Тараса Тополі та Alyosha

Гурт випустив відео на трек "Буде син".

Гурт "Антитіла", який оголосив про додатковий концерт у Києві, порадував шанувальників випуском нового кліпу.

Колектив представив відео на романтичний трек "Буде син". Це п'ята композиція з альбому Hello, яка отримала відеопідтримку.

Пісня "Буде син" стала рекордсменом за кількістю прослуховувань з моменту релізу лонг-плею. На YouTube каналі гурту вона набрала понад пів мільйона переглядів. Протягом шести місяців "Антитіла" отримали велику кількість відео, де молодята танцюють свій перший танець саме під "Буде син". Ці домашні відео надихнули "Антитіла" до ідеї відеокліпу, яка близька багатьом: зародження нової сім‘ї, продовження роду і, звичайно ж, спільна праця та щирі емоції радості від можливості бути разом.

В основі роботи "Буде син" - дві справжні історії родин Тополі та Шнейдерісів. Саме сім’я Шнейдерісів люб’язно надала своє родинне виноробне господарство та виноградники для кліпу.

Знімання відбувалися у виноробні Бейкуш у Миколаївській області. В цьому місці батько Євген перетворив своє хобі у справу життя і долучив до неї найближчих йому людей - кохану та дітей. З маленької ідеї реалізувалася велика мрія однієї закоханої пари: велика щаслива родина та успішний бізнес.

У кліпі Тарас Тополя з дружиною, співачкою Alyosha та двома синами Романом та Марком, зіграли самих себе, показали історію їхніх стосунків і привідкрили завісу у своє приватне життя. Паралельно з основним сюжетом у роботі представлені документальні кадри родини Тараса Тополі, які раніше не демонструвалися: народження первістка, весілля соліста "Антитіл", хроніка як росли синочки, а також як проводить вільний час подружжя.

Режисерами виступили учасники гурту Антитіла: Сергій Вусик та Тарас Тополя.

"Пісня "Буде син" певною мірою автобіографічна. Наше близьке оточення і друзі знають, що саме в Карпатах, на лоні природи зароджувались наші з Оленою стосунки і власне план про який співається у пісні ми майже виконали. У нас двоє синів, залишилися ще дівчинка, якій ми, звичайно ж, будемо раді. Чому історія з виноградниками? Тому, що ми з дружиною маємо добру традицію сідати ввечері за келихом хорошого сухого вина і говорити про все", - поділився Тарас Тополя. 

Нагадаємо, раніше Alyosha чуттєво привітала свого чоловіка з днем народження і показала рідкісні сімейні фото.

Повʼязані теми:

Наступна публікація