"Антитіла" показали Землю після апокаліпсису у емоційному кліпі

"Антитіла" показали Землю після апокаліпсису у емоційному кліпі

Гурт представив відео на трек Hello.

Гурт "Антитіла", соліст якого Тарас Тополя показав своє "оцифроване" обличчя на обкладинці альбому, сьогодні, 12 квітня представив довгоочікувану платівку Hello.

До альбому увійшло десять композицій. Чотири пісні з нього вже добре знайомі слухачам, це треки TDME, "Лови момент", Lego та "Вірила". Аранжувальником і співавтором музики багатьох пісень альбому виступив Максим Сиволап. Цікаво, що кожна пісня з альбому має свій відеоряд: кліп або оригінальний аудіо віжуал, з оцифрованим обличчям музикантів гурту у стилі обкладинки альбому.

Окрім нової платівки, "Антитіла" представили емоційний кліп на головну пісню альбому Hello. Головну роль у відео зіграв лідер рок-гурту DETACH Олексій Веренчик, він же виступив режисером роботи. За сюжетом Олексій повертається на Землю після ядерного апокаліпсису, аби перевірити чи придатна вона для життя. Відеоробота складається з натурних знімань та з комп'ютерної графіки.

"Цей кліп - продовження історії з кліпу "Лови момент": про те, що світ - крихкий. І про те, що Земля - наш дім, який треба оберігати. А про це багато хто забуває. На зніманнях Hello, було цікаво, не без пригод. Ми мало не втопили камеру. Знімали кліп приблизно чотирнадцять годин. Нам було потрібно болото в кадрі, і дорога, і поле - при цьому часу на переїзди не було. Дивним чином знайшли поле у Києві, яке поєднувало в собі все, що ми шукали. Машину з кліпу знайшли на смітнику, а рояль, на якому грає Тарас, купили на одній платформі онлайн-оголошень. Мій костюм, до речі - справжній костюм пілота. Купили в одному з військторгу", - розповів Олексій Веренчик.

Зауважимо, що тур у підтримку альбому Hello відбудеться у п’яти містах України: Львів, Полтава, Харків, Одеса, Київ. І починається 25 травня з "Арена Львів". Окрім нового альбому Hello, на прихильників чекає розширена музична програма та live-шоу з надсучасним звуком та світлом, яке спеціально для концертів гурт везе з Італії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація