Арсен Мірзоян зіграв концерт для дітей, які перемогли рак

Співак виступив у "Таборі переможців".

Український співак Арсен Мірзоян, який французькою заспівав свою "Джеральдіну" на тлі запорізьких краєвидів, дав благодійний концерт.

Виконавця та його команду благодійний фонд "Запорука" запросив зіграти акустичний концерт для дітей, або, як його назвали організатори, "Тихий концерт". Локація - "Табір Переможців".

У цьому таборі проводять своє літо діти, які зіткнулися з онкологічними захворюваннями і змогли подолати хворобу.

Арсен був приємно здивований, коли побачив серед вихованців табору дітей, яких він підтримував у боротьбі з хворобою декілька років тому. Наприклад, там був львів'янин Владик Балакунець, який три роки тому здійснив свою мрію - зустрітися з Арсеном особисто. Тепер йому 12 та Владик зустрів співака знов, але за за кращих обставин. Або Віка Соловйова - дівчинка, заради якої Арсен пробіг благодійний марафон. Йому та іншим учасникам вдалося зібрати кошти на ендопротез для Віки, яка тепер може радіти життю.

Команда Арсена приїхала лише з електроустановками для басистів, однак нових музикантів Мірзоян знайшов серед дітей, які прийшли його послухати. Під час лікування один хлопчик навчився грати на укулеле, і тепер опанував новий інструмент, грав з командою на перкусії. Після невеличкого шоу, співак влаштував велике афтепаті, де всі співали не тільки його пісні, але й на замовлення.

"Я давно співпрацюю з фондом "Запорука" і роблю це лише тому, що я це можу. Я не примушую себе, я не виношу це в загал. Добре, коли це помічають і мій випадок стане для когось прикладом. Не хочу працювати для галочки. Я просто роблю, що можу. Іноді мені легше допомогти грошима ніж влаштовувати благодійні заходи, а іноді мені хочеться, щоб суспільство звернуло увагу на потреби тих, хто чекає на допомогу. Для мене важливий результат, а не сума зібраних грошей”,- прокоментував співак.

Це був не просто вечір з прихильниками. Це був вечір з дітьми, які стали частиною його біографії, які отримали його підтримку тоді і отримують її тепер.

Повʼязані теми:

Наступна публікація