Ассія Ахат до 25-річчя хіта Ірини Білик "Ти мій" записала на нього кавер

Ассія Ахат до 25-річчя хіта Ірини Білик "Ти мій" записала на нього кавер

Фото: instagram.com/ahhattassia

Скрипалька подарувала нове звучання відомій пісні своєї колеги.

Цього року минає 25 років пісні "Ти мій" Ірини Білик — одному з головних хітів в історії української поп-музики.

Відома скрипалька Ассія Ахат, яка є близькою подругою Ірини, записала свою версію легендарного хіта. Пісня отримала нове дихання, більш сучасне звучання і невід'ємну рису творчості Ассії — партію на скрипці.

Ассія Ахат розповідає, що почула цю пісню незадовго після її виходу. На той момент вона не знала, хто її співає і не здогадувалася, наскільки популярною вона буде. Але вже тоді співачка закохалася в мелодію і текст. Вона відчула емоції обох героїнь пісні і зрозуміла, що подібні ситуації виникають у мільйонів жінок. 

І дійсно, минуло 25 років, а пісня живе повним життям. Її досі можна почути по радіо, її регулярно виконують на телевізійних талант-шоу. А тепер вона отримала ще одне життя—  завдяки каверу Асії Ахат.

Я довгий час займалася класикою і не дуже розбиралася в українській поп-музиці. Але одного разу, дуже давно, відпочиваючи на природі з друзями, я почула весь альбом Ірини Білик. Я була шокована як самовіддано всі мої друзі підспівували "Ті мiй". Така гарна мелодія і прості слова від чистого серця. Пісня живе і улюблена всіма нами довгі роки. Зараз мені хотілося додати в неї своє бачення, осучаснити, але в той же час зберегти первинну чарівність, завдяки якому цей трек вони пішли в люди вже 25 років. І головне - щоб сподобалося моїй подрузі, автору, Ірині Білик

поділилася скрипалька

Ірина Білик вже почула нову версію своєї пісні й залишилася в захваті.

Мені дуже приємно, коли мої колеги, а тим більше подружки, такі як Ассія Ахат, висловлюють бажання виконати мої пісню. Я знаю креативність Асії як у творчості, так і в підборі сценічних костюмів. Вона дуже незвичайна жінка. Я очікувала що це буде щось неймовірне і зовсім не схоже на те, що виконувала я. І я дійсно можу сказати: "Браво, Ассія! Браво всім, хто брав участь у підготовці мого хіта!". Я думаю, цей кавер не пройде непоміченим

прокоментувала Іринв

Ірина також додала, що планує виконати "Ти мій" на своєму грандіозному концерті в палаці "Україна" і запрошує Ассію виступити з нею.

Саунд-продюсером каверу став Томаш Лукач, відомий український професіонал. На його рахунку робота з такими зірками, як Віра Брежнєва, LOBODA, гурт D.Lemma та багатьма іншими.

Повʼязані теми:

Наступна публікація