Астаф'єва зізналася, що її покинув наречений перед весіллям

Астаф'єва зізналася, що її покинув наречений перед весіллям

Астаф'єва зізналася, що її покинув наречений перед весіллям

Астаф'єва розповіла про невдачу в особистому житті

Зірка відверто розповіла про особисте життя.

Солістка сексі-тріо NIKITA Даша Астаф'єва, яка позувала із батогом та в мереживному спідньому, розповіла про сумну подію в особистому житті.

У відвертому інтерв'ю Маші Єфросиніній Даша розповіла, що мала серйозні стосунки, які тривали рік. Це були останні стосунки Астаф'євої, які закінчилися трагічно.

"Я пам'ятаю, як прийшла і сказала Юрі (прим. Юрій Нікітін - продюсер гурту Nikita), що у мене буде весілля, може, будуть діти. І наступного дня після того, як я це озвучила, мій наречений сказав: "А знаєш, йди-но ти зі своєю сім'єю, зі своїми дітьми. Я взагалі літаю, а ти мене заземлюєш своїми розмовами", - поділилася Даша.

Артистка розповіла, що це був перший чоловік у її житті, до якого вона переїхала через тиждень після знайомства

"Він приїхав, зібрав мене і вивіз. Він настільки зачарував мене своєю безпосередністю, вмінням з'явитися в будь-який потрібний момент. Я тільки згадаю про нього - і тут він дзвонить: "Дашунька, а ти де? Я тобі хочу чайок гарячий привезти", - згадала Астаф'єва.

Даша зізналася, що їй було дуже важко пережити розрив з коханим.

"Для мене це було трагедією. Він людина творча, молодший за мене на 4 роки. Ти ж звикаєш до хорошого, коли тебе зустрічають, роблять сюрпризи, коли про тебе піклуються. А потім з'являється така прогалина. Ти повертаєшся до Києва і розумієш, що навіть з аеропорту не хочеш виходити, тому що дівчат зустрічають їхні кохані, а мене - валіза", - поділилася Даша.

Нагадаємо, раніше Даша Астаф'єва розповіла про особисте життя, сольний проект та ідеал чоловіка. Артистка поділилася, чого б ніколи не змогла пробачити коханому.

Повʼязані теми:

Наступна публікація