Авіакатастрофа літака МАУ під Тегераном: Осадча, Остапчук та Єфросиніна прокоментували трагедію

Авіакатастрофа літака МАУ під Тегераном: Осадча, Остапчук та Єфросиніна прокоментували трагедію

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Знаменитості висловили співчуття родинам загиблих.

Українські знаменитості не лишилися осторонь від трагедії, яка сталася сьогодні, 8 січня, під Тегераном.

Так, першими на страшну новину відреагували Катерина Осадча, Юрій Горбунов, Володимир Остапчук, Маша Єфросиніна та дружина MONATIK Ірина.

На своїх сторінках в Instagram знаменитості розмістили пости, в яких висловили співчуття родичам загиблих у авіакатастрофі літака МАУ.

Катерина Осадча

"Жахливі новини. Співчуття родичам загиблих в авіакатастрофі"

Юрій Горбунов

"Страшна трагедія спіткала Україну. Співчуття всім родинам загиблих… Жахливо!"

Володимир Остапчук

"Авіакатастрофа над Тегераном. 168 пасажирів і 9 членів екіпажу загинули. Промоніторив британські ЗМІ – пишуть, що літак зник з радарів через дві хвилини після зльоту і розбився через "engine malfunction", тобто "неполадки в двигуні". Обгорілі деталі літака розкидані всім передмістям іранської столиці... Час міцно триматися за руки. Щирі співчуття сім'ям... Ширяться чутки, що літак помилково збили іранські військові. Ви вірите в таку версію?"

Маша Єфросиніна

"Український лайнер Boeing 737 зазнав аварії після зльоту з міжнародного аеропорту Тегерана імені Імама Хомейні сьогодні, 8 січня. Судно вилетіло і через дві хвилини перестало передавати дані. За останньою інформацією, аварія сталася через неполадки в двигуні. Всі пасажири, що знаходилися на борту літака Boeing 737 "Міжнародних авіаліній України", який зазнав аварії в Ірані, загинули. На борту перебувало близько 180 осіб, враховуючи членів екіпажу! Незбагненна розумом трагедія! Жах, біль і страх всередині! Моя сім'я і я приносимо співчуття всім рідним і близьким загиблих"

Ірина Монатік

"Які жахливі новини... Щирі співчуття сім'ям загиблих"

Нагадаємо, пасажирський літак Міжнародних авіаліній України, що перевозив 168 пасажирів і 9 членів екіпажу, зазнав аварії за кілька хвилин після вильоту з Міжнародного аеропорту Імама Хомейні у Тегерані. Згідно з повідомленнями місцевих ЗМІ, технічні проблеми стали причиною аварії. Всі, хто був на борту - загинули.

Прессекретар Міністерства доріг і транспорту Ірану Кассем Бініаз заявив про те, що у літака, який прямував до Києва, загорівся двигун і пілот втратив керування. Інформацію про те, що катастрофа сталася через несправність із двигуном, а не через тероризм, попередньо підтвердили і в українському посольстві в Ірані. 

За кілька годин до катастрофи іранські військові обстріляли дві військові бази США на території Іраку.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація