Авріл Лавін вперше за останні п’ять років випустила новий трек

Авріл Лавін вперше за останні п’ять років випустила новий трек

Авріл Лавін вперше за останні п’ять років випустила новий трек

Виконавиця представила композицію Head Above Water.

Канадсько-французька співачка Авріл Лавін, яка у квітні вперше за останні два роки з'явилася на світському заході, піднесла фанам музичний подарунок.

Вперше за останні п’ять років виконавиця випустила новий трек Head Above Water. Композиція вийшла ліричною і, за словами Лавін, розповідає про її внутрішню боротьбу і зв'язок з Богом.

Лавін зізналася, що часто у своїх молитвах зверталася до Бога з проханням допомогти їй не потонути.

"Я багато пережила, щоб прийти нарешті до цієї межі. Позитивна сторона за ці роки в тому, що я не перестала жити своїм життям. Музика, якою я зцілювалася і завдяки якій я одужувала, безумовно витягла мене з моєї темряви. У мене була мета працювати і мета жити. Я сподіваюся, що альбом торкнеться багатьох людей з подібними проблемами", - прокоментувала зірка.

Нагадаємо, що близько трьох років тому у Авріл Лавін діагностували хворобу Лайма, яка була викликана укусом кліща. Зірка п'ять місяців була прикута до ліжка. А через декілька місяців після лікування вона оголосила про розставання з чоловіком Чадом Крюгером, внаслідок чого, як кажуть джерела, впала в депресію.

Повʼязані теми:

Наступна публікація