Бабкін про Зіанджу на "Голосі країни": Ймовірно, що вона виграє на проекті

Бабкін про Зіанджу на "Голосі країни": Ймовірно, що вона виграє на проекті

Фото: facebook.com/babkin.official

Зірковий тренер вважає, що дівчина-трансгендер дійде до фіналу.

Український музикант і тренер "Голосу країни" Сергій Бабкін, який розповів, чому учасники його команди закохуються одне в одного, поділився своїм ставленням до Зіанджі.

Бабкін заявив, що довіряє смаку Потапа, у команді якого опинилася дівчина-трансгендер.

"Якщо він залишає Зіанджу у своїй команді і веде її до прямих ефірів, значить, вона того варта. Я розумію, що вона не володіє таким голосом, як, скажімо, моя Олена Луценко. Зіанджа користується вокальними даними, які їй дав Бог. До цього можна ставитися по-різному. Як і до її манери співу і до того, як вона виглядає", - сказав Бабкін, пишуть "Факти".

Зіанджа / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Цікаво, що під час "сліпих прослуховувань" Бабкін також повернувся до Зіанджі. Проте зараз тренер чесно зізнався, що радий, що вона не опинилася у його команді.

"Думаю, вона зробила правильний крок під час вибору тренера. Я б зміг з нею працювати, але ... не хотів би. А з Потапом у неї склався чудовий тандем. Ставлюся до Зіанджі як до вже створеного образу. Вона - цікавий персонаж ще відтоді, як була Борисом Апрелем. Коли дивлюся на Зіанджу, мені здається, ніби потрапив в кіно або театральну п'єсу", - розговорився зірковий тренер.

Бабкін зауважив, що не виключає того, що Зіанджа не лише дійде до фіналу, а й може перемогти на проекті.

"Допускаю можливість того, що Зіанджа дійде і до фіналу "Голосу". Не виключено, що ще його і виграє. А чому ні? Я це собі явно уявляю. Так, це дивно, незвично і йде врозріз із звичними поняттями. Але звучне ім'я, яке потрібне артистові, у неї вже є, популярність теж. Адже переміг у нас в сьомому сезоні священик. А у восьмому - переможцем може стати трансгендер", - пояснив свої думки Сергій.

Нагадаємо, що торік переможцем "Голосу країни" став отець Олександр з команди Тіни Кароль.

Повʼязані теми:

Наступна публікація