Багатодітна матуся Вікторія Бекхем разом з усіма дітьми прикрасила обкладинку відомого глянцю

Багатодітна матуся Вікторія Бекхем разом з усіма дітьми прикрасила обкладинку відомого глянцю

Багатодітна матуся Вікторія Бекхем разом з усіма дітьми прикрасила обкладинку відомого глянцю

Фото: instagram.com/victoriabeckham

Зірка знялася у родинній фотосесії видання Vogue.

Відома дизайнерка та багатодітна мама Вікторія Бекхем, яка днями відсвяткувала 16-річчя середнього сина Ромео, разом із дітьми прикрасила обкладинку жовтневого номера британського Vogue.

44-річна Вікторія з семирічною Харпер, 13-річним Крузом, 16-річним Ромео і 19-річним Брукліном знялась у родинній яскравій фотосесії.

Деякими знімками фотосету поділилися на своїх сторінках Instagram Девід та Вікторія.

"Вікторія довго і наполегливо працювала протягом останніх десяти років, щоб побудувати неймовірно успішний бренд, і я дуже пишаюся нею. Я щасливий підтримувати її на шляху до мрії. Для мене було великою честю зніматися для свіжого випуску Vogue разом з моєю прекрасною сім'єю. Спасибі, Едвард Еннінфул!", - написав Девід під світлинами.

Цікаво, що сам голова родини на обкладинку не портапив, проте на родинних знімках все таки фігурує.

Окрім яскравих фотографій у жовтневому випуску Вікторія дала інтерв'ю, де торкнулась тем особистого характеру. Вона повідомила, що постійні чутки про те, що у родині Бекхемів не все так гладко, зачіпають не так її, як їхніх дітей.

"Всі ці розмови чинять більш широкий вплив на наше оточення, і це несправедливо. Люди ось уже 20 років обговорюють наші стосунки, тому Девід і я давно звикли ігнорувати всі чутки і просто продовжуємо жити нормально. Ми обидва розуміємо, що ми сильніші разом, ніж порізно. Хіба хто-небудь був на нашому місці? Ми поважаємо сімейні цінності, це і є ключ до добробуту", - зазначила Вікторія.

Також у інтерв'ю зірка розповіла про свій бренд та улюблену донечку Харпер.

"Відтоді як їй виповнилося три роки, вона вже могла бігати на височенних підборах Alaïa, - зізналася Вікторія, додавши, що високі підбори і макіяж дозволені винятково в межах будинку. - З одного боку, вона спокійна дівчинка, але з іншого боку, у неї є три старших брата, і вона любить бігати і грати з ними в футбол. Вона не боїться того, що її можуть штовхнути", - заявила дизайнерка.

Нагадаємо, нещодавно подружжя вперше майже за три роки з'явилися разом на червоній килимовій доріжці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація