Барбір у синій куртці, Горова – у бежевому пальті: як зірки садили ліс у Дарницькому районі Києва

Барбір у синій куртці, Горова – у бежевому пальті: як зірки садили ліс у Дарницькому районі Києва

Українські селебрітіс висадили "Зірковий ліс" у рамках озеленення планети.

17 квітня компанія MOZGI GROUP зібрала разом українських зірок та громадських діячів, щоб підтримати глобальну екологічну акцію Greening of the Planet та зробити країну ще зеленішою частиною світу.

Ірина Горова, Michelle Andrade, Позитив, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Валентина Хамайко, Олександр Попов, Олег Собчук, Nino Basilaya, Lida Lee, Nikita Lomakin, Андрій Хаят, Анна Трінчер, Леонід Колосовський, DJ Nana, Катерина Файн та інші висадили "зіркові" дерева у Дарницькому районі Києва.

Nikita Lomakin та Анна Трінчер
Ірина Горова

"Наша група компаній вже другий рік поспіль підтримує ініціативу Greening of the Planet – це важливе питання, яке співзвучно з нашою філософією та поглядом на соціальну відповідальність. Цього року ми вирішили долучити до акції відомих друзів та партнерів, яким також небайдуже майбутнє країни та планети. Адже у публічних особистостей, артистів є можливість голосно говорити про проблеми, які потребують загальнолюдської уваги, і бути почутими. Сьогодні ми разом зробили добру справу!" – прокоментувала Co-founder та CEO MOZGI GROUP Ірина Горова.

DJ Nana
Олександр Попов, Валентина Хамайко, Руслан Сенічкін, Michelle Andrade, Людмила Барбір
Валентина Хамайко та Michelle Andrade

В рамках заходу учасники також варили борщ разом з відомим шеф-кухарем Євгеном Клопотенком, який наживо продемонстрував "елемент", що цього року подано від України на розгляд до нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО "Культура приготування українського борщу".

Повʼязані теми:

Наступна публікація