Барбра Стрейзанд допоможе зібрати кошти для лікарів України: "Зворушена стійкістю українського народу"

Дата публікації
Перегляди
1492
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Барбра Стрейзанд допоможе зібрати кошти для лікарів України: "Зворушена стійкістю українського народу"

Фото: Associated Press

Американська співачка та акторка Барбра Стрейзанд долучилася до національної фандрайзингової платформи UNITED24.

Світова зірка Барбра Стрейзанд заявила про готовність допомагати українцям і вперше познайомилася із президентом Володимиром Зеленським під час онлайн-зустрічі. Відтепер американська співачка буде збирати кошти на невідкладні медичні потреби в Україні.

"У мене була чудова розмова із президентом України Зеленським. Я була зворушена стійкістю та мужністю українського народу та його натхненним лідерством. Мені дуже приємно приєднатися до президента Зеленського та його ініціативи United24", - написала Барбра в Instagram.

Володимир Зеленський провів онлайн-зустріч із Барброю Стрейзанд / Фото: instagram.com/barbrastreisand

У своїх соціальних мережах співачка закликала усіх своїх шанувальників долучитися до збору коштів на власному прикладі. Стрейзанд вже пожертвувала українцям значну суму.

"Приєднуйтеся до підтримки U24. З передплатою в розмірі 24 долари США на місяць, яка не обкладається податком, ви можете допомогти підтримати роботу українських лікарів і врятувати більше життів. Зараз ми їм потрібні, як ніколи. Моє щасливе число 24, тому я віддала 24 тисячі доларів", - закликала фанів артистка.

Президент Володимир Зеленський також прокоментував онлайн-зустріч із зіркою та подякував Барбрі за її підтримку. 

"Світ може трохи втомлюватися щодня думати про Україну, але спільноти у США та європейських країнах продовжують підтримувати та допомагати нам. Для нас дуже важливо, аби такі талановиті й відомі у світі люди підтримували платформу UNITED24", - написав лідер України.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація