Батьки екс-дружини Шуфрича мріють, щоб донька знову вийшла за нього заміж

Батьки екс-дружини Шуфрича мріють, щоб донька знову вийшла за нього заміж

Батьки мріють, аби її донька воз'єдналася з Шуфричем / Фото: ТСН.ua

Мама і тато Наталі Ворони досі називають Нестора Івановича зятем. 

Колишні зять і теща Нестора Шуфрича мріють, щоб їхня дочка Наталя Ворона вдруге за нього вийшла заміж. В ексклюзивному інтерв'ю "ТСН. Особливе" батьки колишньої дружини політика зізналися: не бачать поруч із Наталею іншого чоловіка. І вважають, що рівних Шуфричу немає.

Екс-модель Наталя Ворона та нардеп-регіонал Нестор Шуфрич познайомилися, коли їй було 17, а йому – 24. Разом вони прожили 7 років.

"Нестор Іванович просив мене, щоб вона заяву забрала, а вона – ні. Побігла і одразу: мама, розвожуся. Я кажу: "Наташа, треба трохи деколи потерпіти щось". Але тоді в той день Нестор Іванович був не правий. І він це знає", - сказала мама колишньої моделі.

Батьки Ворони мріють про сімейне щастя для єдиної доньки. Кажуть, її шлюб з політиком не склався лише тому, що обоє були молоді та гарячкуваті.

"Поки вони були у нас, то ми тушили, згладжували це все. Нестор Іванович теж казав: "В хаті один бізнесмен має бути, а вона хай виховує малого". Але Наташу не закриєш у клітку", - згадали батьки екс-моделі.

15 років пройшло, як колишня модель і та політик порізно, але ні він, ні вона так і не одружилися. За цей час про Шуфрича ходили різні чутки. Але на публіці він з'явився з жінкою лише раз - півтора роки тому у нічному клубі нардеп ніжно обіймав загадкову брюнетку. У Ворони були гучні романи з футболістом Кахою Каладзе, бізнесменом Миколою Щурем і репером Сергієм Ларсоном. Проте її батьки певні – лише з Нестором у доньки було справжнє кохання.

З колишнім зятем вони друзі й досі. Сама Ворона стосунки з Шуфричем теж називає родинними.

Мати Наталі Ворони мріє знову стати тещею Нестора Шуфрича

Мати Наталі Ворони мріє знову стати тещею Нестора Шуфрича

Майже рік екс-модель зустрічається з молодшим від неї на 16 років співаком-початківцем. Батьки її вибору не схвалюють. Для них єдиний зять і досі - Шуфрич.

Екс-модель про майбутнє з молодим коханим не говорить. Але не приховує - мріє народити доньку.

Єдиному поки сину Ворони нині 18. Нестор Шуфрич-молодший уже має дівчину і хоче жити окремо.

Нагадаємо, більше року тому екс-дружину Шуфрича вітав з уродинами український бомонд. Свято Наталії Ворони оплатили друзі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація