Батько Ані Лорак прокоментував скандал зі зрадою чоловіка співачки

Батько Ані Лорак прокоментував скандал зі зрадою чоловіка співачки

Батько Ані Лорак прокоментував скандал зі зрадою чоловіка співачки

Фото: instagram.com/anilorak

Мирослав Куєк запевнив, що в особистому житті доньки все гаразд.

Батько Ані Лорак Мирослав Куєк пролив світло на зраду чоловіка співачки Мурата Налчаджиоглу.

Рідна людина артистки заявила, що не бачила скандального відео, на якому благовірний Ані обіймає іншу, проте запевнила, що все у доньки з чоловіком гаразд.

"Все у них з Муратом нормально, вони разом. Не розумію, навіщо так перебільшувати, як гидко руйнувати сім'ю!" - прокоментував Мирослав Іванович, пише StarHit.

Та й у ресторані, який належить Мурату, де його бачили у компанії київської тусівниці, заявляють, що коханий Лорак вірний їй, а у закладі його бачать або одного, або разом з друзями.

"Ми тут завжди бачимо Мурата або одного, або в компанії друзів. У Ані, напевно, інші уявлення про відпочинок. Знайомі ми давно, він порядний, любить свою сім'ю. Але не заперечую, що кожен чоловік може потрапити в таку ситуацію, якщо перед ним буде настирливо крутитися дама. Така наша натура", - сказав один з колег Мурата.

Тим часом на хвилі скандалу зі зрадою чоловіка, Ані Лорак вже сім днів як не з’являється у Мережі. Шанувальники співачки забили тривогу ще минулого тижня. Мовляв, скучили за постами Лорак, фани радять покинути Мурата і закрутити роман з Сергієм Лазарєвим.

Повʼязані теми:

Наступна публікація